Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 20:08

Ασημακόπουλος κατά Κατσίβελα για το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών

Γράφτηκε από την
Ασημακόπουλος κατά Κατσίβελα για το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών

 

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας Γιώργος Ασημακόπουλος καταγγέλλει ότι ο δήμαρχος Παναγώτης Κατσίβελας “πούλησε τα Φιλιατρά, πρόδωσε τους Φιλιατρινούς και διάλεξε – εισηγήθηκε να κλείσει το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών”.

Σύμφωνα με τη γραπτή δήλωση του κ. Ασημακόπουλου: “Το είπε από την πρώτη στιγμή ο βουλευτής κ. Κωνσταντινέας και το λέει συνέχεια σε όλους τους τόνους για να ξεκαθαριστεί πολύ καλά στο μυαλό όλων των Φιλιατρινών και όλων των κατοίκων και δημοτών του Δήμου Τριφυλίας. Το είπε και στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων – Συνδέσμων Τριφυλίας την Δευτέρα όταν τέθηκε θέμα για την κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών από τον πρόεδρο της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής, στρατηγό κ. Βορρέ. Και ο κ. Βορρές, όπως και πολλά άλλα μέλη της Ομοσπονδίας και πρόεδροι Συλλόγων, το επιβεβαιώνουν και το έγραψαν αυτό όλα τα ΜΜΕ. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να συνειδητοποιήσει και να εμπεδώσει ο φιλιατρινός λαός και όλος ο λαός της Τριφυλίας ότι ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας πούλησε τα Φιλιατρά, πρόδωσε τους Φιλιατρινούς και διάλεξε – εισηγήθηκε να κλείσει το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών;”. 

 

Και η γραπτή δήλωση καταλήγει: “Καλώ όλους τους Φιλιατρινούς σε αντίσταση απέναντι στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας του κ. Κατσίβελα, με τη συμμετοχή και συνενοχή των Φιλιατρινών εκλεγμένων του συνδυασμού του. Παραδίδω στην κρίση των Φιλιατρινών την Δημοτική Αρχή Τριφυλίας και προσωπικά τον κ. Κατσίβελα και τους εκλεγμένους του συνδυασμού του. Ως εδώ”.


NEWSLETTER