Κυριακή, 09 Απριλίου 2017 18:38

Η μείζων μειοψηφία του Δήμου Τριφυλίας στον Παναγιώτη Μπασάκο

Γράφτηκε από τον

Τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Παναγιώτη Μπασάκο επισκέφτηκε η μείζων μειοψηφία του Δήμου Τριφυλίας, προκειμένου να ενημερωθεί για το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την ομαλή λειτουργία του ιδρύματος.

Για ακόμη μια φορά ο κ. Μπασάκος ήταν κατηγορηματικός ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα για την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, και ειδικά για τη χειρουργική μονάδα. Επανέλαβε πως ζητήθηκε η εφημερία ενός γιατρού από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για δύο ημέρες στο Νοσοκομείο της Ζακύνθου, και κανένα άλλο έγγραφο δεν έχει σταλεί.

Τόνισε δε πως τόσο από τον ίδιο όσο και από όλους γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχει το νοσοκομείο τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πολίτες της Τριφυλίας και όχι μόνο.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ευστάθιος Ανδρινόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτήρης Μπακούρος και Αλέκος Κουτρουμπής, αλλά και ο τοπικός σύμβουλος Σωτήρης Γιαννόπουλος, επισήμαναν ότι η λειτουργία του νοσοκομείου είναι καίριας σημασίας για τον δήμο και για ολόκληρη την περιοχή, κι αυτό που χρειάζεται είναι κοινές προσπάθειες από όλους για την ακόμη μεγαλύτερη ενδυνάμωσή του.

Κ.Μπ.