Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 09:14

Κατσιβέλας για σκουπίδια στην Τριφυλία: «Περπατάμε στην τρίχα για να μην γίνουμε Πύργος»

Γράφτηκε από τον
Κατσιβέλας για σκουπίδια στην Τριφυλία: «Περπατάμε στην τρίχα για να μην γίνουμε Πύργος»

 

«Περπατάμε στην τρίχα για να μην γίνουμε Πύργος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, σχετικά με το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που δέχθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αν και προκλήθηκε να πάρει θέση υπέρ του περιφερειάρχη ή υπέρ των βουλευτών της ΝΔ στην κόντρα που έχει ξεσπάσει, σημείωσε: «Δεν λογοδοτώ σε κανέναν άλλο εκτός από τον λαό της Τριφυλίας. Είμαι με το συμφέρον της κοινωνίας της Τριφυλίας». 

Για ακόμη μια φορά αναφέρθηκε σε όλα αυτά που γίνονται και τις παλινδρομήσεις που υπάρχουν στο θέμα της διαχείρισης, ενώ κάλεσε όσους φέρνουν θέμα για τα σκουπίδια να φέρνουν και συγκεκριμένες προτάσεις.

Σχετικό ερώτημα για το ζήτημα της διαχείρισης απηύθυνε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Στάθης Ανδρινόπουλος, τονίζοντας ότι «ακόμη βρισκόμαστε στο μηδέν». Ως πότε το Αλιμάκι θα συνεχίσει να δέχεται όλα τα σκουπίδια της Τριφυλίας, αναρωτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Δημήτρης Κουτσούλης, ρωτώντας μάλιστα τον δήμαρχο αν προτίθεται να ανοίξει τις άλλες χωματερές. Σειρά ερωτημάτων προς τον δήμαρχο κατέθεσε για το θέμα και ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης Ζαχαρίας Κανελλόπουλος για το εάν υιοθετεί τις ανησυχίες των βουλευτών ή τις θέσεις της Περιφέρειας, με ποιον είναι η δημοτική αρχή και τι γίνεται με το κόστος. Χαρακτήρισε το Αλιμάκι "ωρολογιακή βόμβα για το καλοκαίρι", ενώ κλείνοντας σημείωσε πως "αν υπήρχε αγνότητα στο μυαλό αυτών που διαχειρίζονται το θέμα, η λύση θα δινόταν σε 24 ώρες, αν το θέμα είναι η μίζα, σαφώς δεν δίνεται λύση".

Κ.Μπ.


NEWSLETTER