Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 10:53

Ηλεκτρονική κάρτα στο Δήμο Καλαμάτας 

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ηλεκτρονική κάρτα στο Δήμο Καλαμάτας 

 

Με ηλεκτρονικό τρόπο χτυπούν κάρτα στο νέο Δημαρχείο οι υπάλληλοι του Δήμου Καλαμάτας.

Γίνεται προσπάθεια οι νέες τεχνολογίες να αξιοποιούνται σε όλους τους τομείς λειτουργίας του δήμου. Και οι καπνιστές, στις περισσότερες περιπτώσεις, βγαίνουν στις δύο εισόδους για το τσιγάρο τους.

Γ.Σ.

Σχόλια  

0 # Δήμος vs βολεμένων 12-04-2017 11:58
Αυτός ο τρόπος όμως,ως και όσοι άλλοι,κατά καιρούς, έχουν υιοθετηθεί,δεν εμποδίζουν τους επαγγελματίες και ευκαιριακούς κοπανατζήδες από το να λείπουν από την εργασία τους. Υπάρχουν κάποιοι, σε όλες τις δομές του δήμου, ας τους βρουν ο δήμαρχος και ο υπεύθυνος προσωπικού, οι οποίοι,
επί σειρά ετών ήδη, εμφανίζονται μόνο για να εισπράξουν την αμοιβή τους, ενώ την κάρτα τους "κτυπούν" άλλοι. Μία λύση θα μπορούσε να είναι η αιφνιδιαστική και κάθε φορά σε άλλη ώρα ημερήσια απογραφή του προσωπικού, από εντεταλμένους ελεγκτές και οι αιφνιδιαστικές επιδρομές του ίδιου του δημάρχου, οι οποίες δεν θα πρέπει να κοινοποιούνται προκαταβολικά, ώστε να δυσχεραίνονται οι διαρροές. Γιατί, είναι παράδοξο,αλλά οι συνεπείς που "λιώνουν" στην δουλειά, κάνουν πλάτες στους εκμεταλλευτές κοπανατζήδες και υπό το διαστρεβλωμένο πρίσμα της συναδελφικής αλληλεγγύης, τους δικαιολογούν με αλλόκοτη προθυμία, αν και στην ουσία οι παραβατικοί δεν είναι άλλο από παράσιτα που εκμεταλλεύονται την υπηρεσία και τους υποθετικούς συναδέλφους τους.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER