Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010 21:03

Επίσκεψη Γιόκαρη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Γράφτηκε από την

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της "Μαντινειακής Συμπολιτείας" με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Γιόκαρη. Οι υποψήφιοι συζήτησαν με εργαζόμενους στο Νοσοκομείο και πολίτες που ανέμεναν να εξυπηρετηθούν στα Εξωτερικά Ιατρεία.
Η "Μαντινειακή Συμπολιτεία" δηλώνει την πρόθεσή της να αγωνισθεί ώστε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο να παρέχει στους πολίτες του Δήμου Τρίπολης, σε όλους όσους κατοικούν στην Αρκαδία και την ευρύτερη περιφέρεια, πλήρη και δωρεάν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίας υγείας. Πρέπει άμεσα να αποδοθούν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο οι χώροι που φιλοξενούν το Στρατιωτικό Νοσοκομείο και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, υπηρεσίες που πρέπει να μεταστεγαστούν, προκειμένου να αναπτυχθούν νέα Τμήματα και ειδικότητες και να φύγουν τα ράντζα από τους διαδρόμους. Ζητάμε το αυτονόητο, αξιοπρέπεια στην αντιμετώπιση των ασθενών. Ζητάμε επίσης τον έλεγχο των εργασιών αναδιαμόρφωσης των χώρων του νοσοκομείου για την περίπτωση κακοτεχνιών, για την διόρθωση των οποίων δεν πρέπει να πληρώσει ο πολίτης που φορολογείται.   
Η "Μαντινειακή Συμπολιτεία" δηλώνει έγκαιρα την αντίθεσή της σε οποιαδήποτε σκέψη, σε εφαρμογή του Μνημονίου, για κατάργηση ή σύμπτυξη των Περιφερειακών αγροτικών Ιατρείων ευθύνης του νέου δήμου και αξιώνει την ανάπτυξη του Κέντρου Υγείας Λεβιδίου που παραμένει "ιδρυμένο στα χαρτιά".
Η "Μαντινειακή Συμπολιτεία" συμφωνεί με τα αιτήματα των εργαζομένων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για άμεση πρόσληψη νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού και συμπαρίσταται στην πανελλαδική καμπάνια των νοσοκομειακών γιατρών προκειμένου να πάψει ο χρηματισμός και το φακελάκι στο χώρο της υγείας.


Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού