Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011 21:37

Οριστικά δρομολόγια για τη μεταφορά των μαθητών από το ΚΤΕΛ στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την

Παραδόθηκαν χθες στο Δήμο Μεσσήνης από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ οι προς έγκριση από την Περιφέρεια πίνακες με τα οριστικά δρομολόγια των λεωφορείων του, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία που αφορά τη μεταφορά των μαθητών.
Αυτό αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το θέμα αυτό -και τα προβλήματα που έχουν προκύψει μέχρι τώρα- αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και στη συνεδρίαση της ΠΕΔ, όπου το ανέπτυξε ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος, ζητώντας να υπάρξει ψήφισμα της Ενωσης ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πλευρά του δημάρχου Μεσσήνης εντοπίζονται συγκεκριμένες δυσλειτουργίες, τις οποίες προκαλούν οι αοριστίες στη σχετική εγκύκλιο των αρμόδιων υπουργείων.
Μεταξύ των ζητημάτων που ο Δήμος Μεσσήνης ζητεί να διευκρινιστούν περιλαμβάνονται, η παρουσία συνοδού, αλλά και η ασάφεια ως προς τον όρο της «πλησιέστερης σχολικής μονάδας», ειδικά όσον αφορά τα ολιγοθέσια - πολυθέσια, την πρώτη τάξη του ΕΠΑΛ και σχολεία όμορου δήμου ή όμορης δημοτικής ενότητας.


NEWSLETTER