Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 17:13

Νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας λειτουργεί στο Δήμο Καλαμάτας.

Γράφτηκε από την
Νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας λειτουργεί στο Δήμο Καλαμάτας.

 Στις 13 Απριλίου δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο νέος οργανισμός που επιφέρει σημαντικές αλλαγές, αφού μειώνεται ο αριθμός των Διευθύνσεων και ιδίως των Τμημάτων, ως αποτέλεσμα της σημαντικής μείωσης του προσωπικού.

 Ο δήμος έχει τώρα 409 υπαλλήλους, 313 μόνιμους και 96 ΙΔΑΧ.

Οπως ενημέρωσε χθες ο αντιδήμαρχος Θαν.  Ηλιόπουλος, μειώνονται οι Διευθύνσεις από 11 σε 10 (η Διεύθυνση Παιδείας γίνεται Τμήμα), προβλέπονται 32 Τμήματα και 4 Γραφεία ΚΕΠ (σε Αρι, Αρφαρά, Θουρία και Βέργα). Ακόμα, ιδρύεται Τμήμα Τουρισμού, στη Διεύθυνση Πρόνοιας Τμήμα για την Προσχολική Αγωγή, για τους Παιδικούς Σταθμούς και στη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών δίνεται έμφαση στο πράσινο με τη δημιουργία τμήματος για τα πάρκα, τα αλσύλλια και τις παιδικές χαρές. 

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να εκδοθεί η σχετική απόφαση του δημάρχου για τους διευθυντές και τους τμηματάρχες.

* Ακόμα, ο κ. Ηλιόπουλος ενημέρωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία υποδοχής των υπαλλήλων της Κοινωφελούς Εργασίας, 197 άτομα συνολικά, οι οποίοι σταδιακά αναλαμβάνουν εργασία. Ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε σε περιπτώσεις κάποιων που δεν εμφανίστηκαν ή δεν πληρούσαν τα δικαιολογητικά, οπότε κλήθηκαν οι αναπληρωματικοί.


NEWSLETTER