Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 17:27

Ο Πουλάκης στο Δημαρχείο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Ο Πουλάκης στο Δημαρχείο Μεσσήνης

Το δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη επισκέφτηκε προχθές στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Αντώνης Νικολόπουλος, Χρήστος Χριστόπουλος, και Γεωργία Παναγοπούλου - Μπρακουμάτσου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Κοτταρίδης, η γενική γραμματέας του δήμου Πολυξένη Βασιλαδιώτη, ο γενικός γραμματέας Δήμου Νίκαιας-Ρέντη Κώστας Τσεφαλάς, δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της πλειοψηφίας και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του Δήμου Μεσσήνης Ευστράτιος Χρυσαφίδης. Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου, ο κ. Πουλάκης «είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκαν υπόψιν του μια σειρά από τρέχοντα οικονομικά, θεσμικά και αντικειμενικά θέματα που αφορούν το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και ειδικότερα τον Δήμο Μεσσήνης. 

Πέρα από τα παραπάνω, έγινε διάλογος με ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών για τον προς ψήφιση νόμο σχετικά με την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου της τοπικής αυτοδιοίκησης», καταλήγει η ανακοίνωση. 


NEWSLETTER