Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 19:40

Διαμαρτυρία για το χάλι της 3ης και 8ης επαρχιακής Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Διαμαρτυρία για το χάλι της 3ης και 8ης επαρχιακής Μεσσηνίας

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Διοικητήριο, στην Καλαμάτα, για την εξαιρετικά κακή κατάσταση των 3ης και 8ης επαρχιακών οδών, θα κάνουν τις επόμενες ημέρες, όλοι οι  πρόεδροι, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι, από την Δημοτική Ενότητα Αριστομένη, του Δήμου Μεσσήνης.

Το αίτημα που θα εκφράσουν -και το οποίο στηρίζει ομόφωνα, όπως αποφάσισε προχθές το βράδυ, το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης- θα είναι να επιληφθεί άμεσα η Π.Ε. Μεσσηνίας και να προβεί, ως αποκλειστικά αρμόδια, σε επείγοντα έργα συντήρησης των πιο πάνω δρόμων, τους οποίους οι διαμαρτυρόμενοι χαρακτηρίζουν «παγίδες θανάτου».

«Δεν πάμε ως επαίτες, ακριβώς το αντίθετο. Θα διεκδικήσουμε δυναμικά και θα απαιτήσουμε» σημείωσε ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης, ο οποίος, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του Σώματος, επισήμαναν ότι πρέπει να ασκηθούν πιέσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ώστε να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση που απαιτείται για να επισκευαστούν, συντηρηθούν και να σημανθούν η 3η και η 8η επαρχιακές οδοί.

«Είναι οι πιο επικίνδυνοι δρόμοι στη Μεσσηνία» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Νίκος Ξαρχάκος, «δυστυχώς έχει εγκαταλειφθεί το επαρχιακό δίκτυο» συμπλήρωσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στάθης Αναστασόπουλος, με τον Δημήτρη Σαμπαζιώτη να προσθέτει ότι στους συγκεκριμένους δρόμους η καθημερινή κυκλοφορία είναι μεγάλη, αφού εξυπηρετούν πλήθος χωριών.

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER