Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010 22:00

Στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας ο Θόδωρος Μπρεδήμας

Γράφτηκε από την

Στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Θόδ. Μπρεδήμας, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κων. Μαργέλη, ενώ επισκέφθηκε και τις δικαστικές υπηρεσίες.
Καλωσορίζοντας τον επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλαγή για το Δήμο της Καλαμάτας», ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κων. Μαργέλης τον χαρακτήρισε ως εκ χρησικτησίας δικηγόρο, θέλοντας να δείξει πόσο κοντά στο δικηγορικό κόσμο της πόλης, βρίσκεται για πολλά χρόνια ο υποψήφιος δήμαρχος. Του εκδήλωσε την αγάπη των δικηγόρων και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του. Πρότεινε δε τη συγγραφή βιβλίου με όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο Θόδ. Μπρεδήμας για τους δικηγόρους της Καλαμάτας.
Ευχαριστίες για την υποδοχή εξέφρασε από πλευράς του ο υποψήφιος δήμαρχος. Επισήμανε τη σημαντική λειτουργία του Δικηγορικού Συλλόγου στη ζωή της πόλης, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του αείμνηστου Παν. Ανδριανόπουλου για τις ενέργειές του. Αναφερόμενος στον κ. Μαργέλη, επισήμανε ότι και ο ίδιος έχει προβεί σε σημαντικά βήματα ευπρεπισμού του χώρου απονομής της Δικαιοσύνης, αλλά και την προσφορά του Δικηγορικού Συλλόγου στο κοινωνικό σύνολο, αναφέροντας, ανάμεσα σε άλλα, τη βοήθεια προς τους υπερχρεωμένους καταναλωτές και τους νέους. Όπως τόνισε ο Θόδ. Μπρεδήμας «με τις ενέργειές του αυτές ο Δικηγορικός Σύλλογος αποδεικνύει την κοινωνική του ευαισθησία του υπέρ ανθρώπων με προβλήματα» και ευχήθηκε υγεία, χαρά και ευτυχία.
Ακολούθως, ο υποψήφιος δήμαρχος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των συγκοινωνιών, αλλά και με εργαζόμενους, ενώ περιήλθε και τα καταστήματα της περιοχής.
Το απόγευμα επισκέφθηκε το Καλάμι, τον Αντικάλαμο και τη Σπερχογεία, ενώ, σήμερα, στις 6.45 το απόγευμα, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο εκλογικό κέντρο της Θουρίας.


NEWSLETTER