Παρασκευή, 05 Μαΐου 2017 18:39

Ο Δήμος Μεσσήνης στο «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις»

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ο Δήμος Μεσσήνης στο «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις»

Με τοπικές επιχειρήσεις και προϊόντα της περιοχής στο περίπτερό του συμμετέχει ο Δήμος Μεσσήνης στο Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» στην Αθήνα, το οποίο ξεκινά σήμερα Παρασκευή και ολοκληρώνεται μεθαύριο Κυριακή 7 Μαΐου, στον χώρο της Τεχνόπολης, στο Γκάζι.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποιεί ο δήμος με ανακοίνωσή του, στο περίπτερό του, «θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης γευστικές δοκιμές τοπικών προϊόντων, καθώς οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν ("Μεσσηνιακή Παράδοση", "Κούνος - Ξερά Σύκα", "7 Αστέρων - Π.Β. Παναγιωτόπουλος και Υιοί Ο.Ε.", "Politis Pastry", "Γιαννολιχουδιές") θα καλούν τους επισκέπτες να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους».

Εξ άλλου, αύριο Σάββατο 6 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, στο περίπτερο του Δήμου Μεσσήνης, σεφ θα ετοιμάσουν πιάτα με παραδοσιακά προϊόντα της Μεσσηνίας. 

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στο περίπτερο του δήμου θα πραγματοποιούνται διαγωνισμοί και κληρώσεις, στις οποίες συμμετέχοντες θα κερδίσουν τοπικά προϊόντα και διανυκτερεύσεις στη Μεσσηνία, προσφορά των  επιχειρήσεων «GMB Bouka Resort» και  «Politis Apartments».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER