Σάββατο, 06 Μαϊος 2017 09:48

Έρχονται 28.000 ραβασάκια για χρέη από το Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Έρχονται 28.000 ραβασάκια για χρέη από το Δήμο Καλαμάτας

Γύρω στα 28.000 ειδοποιητήρια πρόκειται να στείλει από την ερχόμενη εβδομάδα ο Δήμος Καλαμάτας σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, για οφειλές τους στο δήμο, από 20 ευρώ και πάνω.

Αυτό ανακοίνωσε χθες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θαν. Ηλιόπουλος και κάλεσε τους οφειλέτες να επισκεφθούν την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καλαμάτας για να διευθετήσουν τις οφειλές τους. Επεσήμανε, ωστόσο, ότι ακόμα δεν υπάρχει κάτι νεότερο ως προς την ψήφιση νόμου με τον οποίο θα γίνει ρύθμιση των οφειλών.

Ο αντιδήμαρχος ενημέρωσε ότι «εμείς θα στείλουμε, όταν εκδοθεί ο νόμος, και δεύτερη ειδοποίηση για όσους θέλουν να υπαχθούν στη διαδικασία της ρύθμισης». Ξεκαθάρισε πως «εφόσον οι οφειλέτες δεν ανταποκριθούν, ο Δήμος Καλαμάτας θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, όπως είναι οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και ακινήτων, καθώς και οι δεσμεύσεις των ΑΦΜ». Οσον αφορά τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, ο κ. Ηλιόπουλος παρατήρησε ότι προτεραιότητα θα δοθεί στα μεγάλα ποσά οφειλών, από 80.000 ευρώ και πάνω.


NEWSLETTER