Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 08:03

Ο Τσώνης δηλώνει "σοφότερος" μετά από συνάντηση με Δούρου

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Τσώνης δηλώνει "σοφότερος" μετά από συνάντηση με Δούρου

Ταξίδι στην Αθήνα, όπου είχε συναντήσεις με παράγοντες υπουργείων και την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, έκανε την περασμένη Πέμπτη "για την ανταλλαγή σκέψεων και προτάσεων" μαζί τους, ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου δεν αναφέρονται συγκεκριμένες προτάσεις ή αποτελέσματα από τις επισκέψεις του δημάρχου, εκτός από αίτημά του να επαναλειτουργήσει η γραμμή του τρένου Καλαμάτα - Μεσσήνη. Θυμίζουμε, ωστόσο, ότι η σιδηροδρομική γραμμή έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από τις πλημμύρες της 7ης Σεπτεμβρίου πέρυσι, γι' αυτό και δεν δρομολογήθηκε το τρένο τις ημέρες του Νησιώτικου Πανηγυριού.

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Τσώνης συνάντησε στην Αθήνα τους εξής: Τον πρόεδρο του  Πράσινου Ταμείου Γιώργο  Πατρίκιο "για την υλοποίηση έργων που άπτονται της αρμοδιότητάς του". Την πρόεδρο των ΕΛΤΑ Φρόσω Σταυράκη "γιατί στα πλαίσια και τη δράση του Δήμου Μεσσήνης σε ταχύ-σκέψεις και ταχύ-έργα, ήταν απαραίτητη η συνάντηση με την πρόεδρο των Ελληνικών Ταχυδρομείων". Το γενικό γραμματέα  Μεταφορών Θάνο Βούρδα "στον οποίο κατατέθηκε η σκέψη επιβεβλημένης επαναλειτουργίας του δρομολογίου με τρένο Μεσσήνη – Καλαμάτα και αντίστροφα". Με την ευκαιρία, ο κ. Τσώνης "κατέθεσε την πρότασή του, τον προβληματισμό του, για την νομική επίλυση του θέματος που αφορά τη χρήση των λεωφορείων που ανήκουν στην κυριότητα του δήμου, να τεθούν στη διάθεση και στην εξυπηρέτηση των πολιτών". Επίσης, ο δήμαρχος Μεσσήνης ζήτησε "να κατασκευαστούν στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Μεσσήνης χώροι μαζικού αθλητισμού, πολιτισμού και μαζικών εκδηλώσεων". Τέλος, συναντήθηκε "με την κ. Ρένα  Δούρου, με την οποία μετά τις φιλοφρονήσεις ανταλλάχθηκαν σκέψεις,  προβληματισμοί, γιατί καθένας γίνεται σοφότερος, διαλογιζόμενος και συνεργαζόμενος με την περιφερειάρχη Αττικής", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του δημάρχου Μεσσήνης.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER