Δευτέρα, 15 Μαϊ 2017 15:42

Εγκαινιάστηκε το Γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης του Δήμου Καλαμάτας (βίντεο)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εγκαινιάστηκε το Γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης του Δήμου Καλαμάτας (βίντεο)

Εγκαινιάστηκε την περασμένη Παρασκευή το νέο Γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης του Δήμου Καλαμάτας, το οποίο θα λειτουργεί στο ισόγειο του ιστορικού Δημαρχείου της πόλης, επί της οδού Αριστομένους 28. Το Γραφείο θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, καθημερινές και Σαββατοκύριακα.

Τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, που σημείωσε ότι ο τουρισμός είναι ο ένας από τους δύο σημαντικούς πυλώνες (ο άλλος είναι η αγροτική παραγωγή) για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας τόνισε ότι η Καλαμάτα ανήκει σε όλους τους Μεσσήνιους, σε όλους τους κατοίκους της νότιας Πελοποννήσου. Επεσήμανε ότι μόνο αν ενώσουμε δυνάμεις οι Μεσσήνιοι και συνεργαστούμε με την Περιφέρεια και το υπουργείο θα πάει μπροστά ο τόπος μας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, οι δήμαρχοι Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης και Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, η αντιδήμαρχος Μεσσήνης Γεωργία Παναγοπούλου και ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας Δημήτρης Καραλής.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER