Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 17:36

“Οχι” σε αλλαγές στο πανηγύρι της Κυπαρισσίας 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
“Οχι” σε αλλαγές στο πανηγύρι της Κυπαρισσίας 

 

 

"Οχι" είπε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τριφυλίας σε αλλαγές στην εμποροπανήγυρη της Κυπαρισσίας με μετακίνηση των παραγκών-ψησταριών σε άλλο σημείο από εκεί που στεγάζονται τα τελευταία χρόνια.

Η επιτροπή κλήθηκε να αποφασίσει επί του θέματος καθώς είχε προηγηθεί απόφαση του συμβουλίου της Δ.Κ. Κυπαρισσίας με οριακή πλειοψηφία, με τους συμβούλους της αντιπολίτευσης να ψηφίζουν αρνητικά και τη συμπολίτευση θετικά. 

Το Τοπικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει να γίνει μετακίνηση των παραγκών που στεγάζουν ψησταριές στην εμποροπανήγυρη της Κυπαρισσίας από τις θέσεις που καταλαμβάνουν χρόνια τώρα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και στη γωνία της Ναυαρίνου, στην πλατεία με το γκαζόν στο τέλος της οδού Ναυαρίνου. Ωστόσο χθες στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής υπήρξε αρνητική απόφαση για την προτεινόμενη αλλαγή αφού η συντριπτική πλειοψηφία των συμβούλων είπε "όχι" και υπήρξε μόνο μία θετική ψήφος. 

Πάντως τον τελικό λόγο θα τον έχει το Δημοτικό Συμβούλιο όπου θα έρθει το θέμα για έγκριση ή μη της απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER