Σάββατο, 27 Μαϊος 2017 19:28

Συζήτηση στην Τριφυλία για τις αλλαγές στην υγεία 

Γράφτηκε από τον
Συζήτηση στην Τριφυλία για τις αλλαγές στην υγεία 

 

Ενημέρωση συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τη μεταρρύθμιση του συστήματος πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα.

Το σώμα επίσης θα συζητήσει την υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου για την εκτέλεση των έργων«Βελτίωση - Συντήρηση οδού: 9η ε.ο. Ράχες - Αρχαιολογικός Χώρος Περιστεριάς Δήμου Τριφυλίας» προϋπολογισμού 245.000 ευρώ και «Βελτίωση - Συντήρηση οδού: 8η ε.ο. Μονή Κατσιμικάδας Δήμου Τριφυλίας» προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.

Τα υπόλοιπα θέματα είναι: Λήψη απόφασης για «Συμμετοχή του Δήμου σε Ευρωπαϊκό Ομιλο Εδαφικής Συνεργασίας (ΕΟΕΣ) υπό την επωνυμία «ΕΟΕΣ Εύξεινη Πόλη - Δίκτυο Ευρωπαϊκών Πόλεων για Βιώσιμη Ανάπτυξη» με διακριτικό τίτλο «EGTC SolidarCity NETWORK» και ορισμός εκπροσώπων. Κατανομή πίστωσης για λειτουργικές δαπάνες σχολικών Μονάδων Τροποποίηση Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος έτους 2017. Εγκριση του αριθ.8668/12-05-2017 πρακτικού τοποθέτησης ενδιαφερομένων στην Δημοτική Αγορά Κυπαρισσίας. Οργάνωση Αρδευσης για Δ.Κ. Κυπαρισσίας, Τ.Κ. Βρυσών, Τ.Κ. Αρμενιών, Τ.Κ. Σπηλιάς, Τ.Κ. Στασιού και συγκρότηση επιτροπής για την επιλογή του αντίστοιχου υδρονομέα. Εγκριση δαπάνης, ψήφιση πίστωσης για πρόστιμα από ΚΤΕΟ για έλεγχο οχημάτων του δήμου.

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER