Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2011 21:01

"Παγώνει" στη Μεσσήνη η ελεγχόμενη στάθμευση λόγω έλλειψης δημοτικών αστυνομικών

Γράφτηκε από την

«Παγώνει» η ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο της Μεσσήνης λόγω έλλειψης... δημοτικών αστυνομικών, όπως παραδέχτηκε χθες ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος.
Οπως είχε γράψει η «Ε» την περασμένη εβδομάδα, από τους 4 δημοτικούς αστυνομικούς που υπήρχαν το καλοκαίρι στη Μεσσήνη έχει απομείνει πλέον μόνο ο ένας, καθώς στο τέλος του περασμένου μήνα έληξαν οι μετατάξεις τους.
«Υπ’ αυτές τις προϋποθέσεις θα αναστείλουμε την υλοποίηση της ελεγχόμενης στάθμευσης, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα δυναμιτίζαμε το μέτρο» τόνισε ο δήμαρχος. Εξέφρασε πάντως την ελπίδα ότι ενδεχομένως να γίνει δυνατό -μέσα στον επόμενο Ιανουάριο- η δύναμη της Δημοτικής Αστυνομίας να αυξηθεί σε 3 άτομα. Διαφορετικά, είπε, θα πρέπει ο Δήμος Μεσσήνης να αναμένει μέχρι το Μάρτιο του 2012.
Ο Στ. Αναστασόπουλος πρόσθεσε ότι η απομείωση της δύναμης της Δημοτικής Αστυνομίας οδήγησε τη δημοτική αρχή στην απόφαση να μην προβεί -για την ώρα- ούτε και στη δημοπράτηση των εργασιών διαγράμμισης και τοποθέτησης πινακίδων για την ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο της Μεσσήνης.