Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017 21:03

Νίκας: "Οφείλουν στο Δήμο Καλαμάτας και «πουλάνε μούρη» με ακριβά αυτοκίνητα"

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Νίκας: "Οφείλουν στο Δήμο Καλαμάτας και «πουλάνε μούρη» με ακριβά αυτοκίνητα"

«Πολιτική δικαιοσύνης και ισονομίας απέναντι στους φτωχούς συμπολίτες μας» αποτελεί η προσπάθεια του Δήμου Καλαμάτας να εισπράξει χρήματα από τους μεγαλοοφειλέτες, μέσω των κατασχέσεων: Αυτό τόνισε ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, χθες σε δηλώσεις του, αλλά και προχθές το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο δήμαρχος έκανε λόγο για συμπολίτες μας που «πουλάνε μούρη» με ακριβά αυτοκίνητα, αλλά οφείλουν στο δήμο. Ανέφερε ακόμη ότι «δεν μπορεί να μη διεκδικήσει τις οφειλές η διευθύντρια Οικονομικών, που έχει ανεξαρτησία», μιλώντας για κίνδυνο κατηγορίας για παράβαση καθήκοντος - και παρατήρησε πως «δεν μπορεί να έρχεται να πληρώσει ο φτωχός και να αδιαφορεί ο μεγαλοσχήμων».

Στο Δημοτικό Συμβούλιο ο σύμβουλος της μειοψηφίας Μιχ. Αντωνόπουλος ζήτησε να μην υπάρξει οριζόντια αντιμετώπιση των οφειλετών και πρότεινε εξαίρεση ή ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για τους ιδιοκτήτες της Βασ. Γεωργίου που χρωστούν από τη διάνοιξη του δρόμου.

Ο αντιδήμαρχος Θαν. Ηλιόπουλος απάντησε ότι έχει δοθεί προτεραιότητα στους μεγαλοοφειλέτες, πως δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός, ενώ για ευνοϊκότερες ρυθμίσεις χρειάζεται κεντρική, κυβερνητική απόφαση.

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER