Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 08:27

Παρατάθηκαν οι εγγραφές για την κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας (βίντεο)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Παρατάθηκαν οι εγγραφές για την κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας (βίντεο)

 

Παρατάθηκαν μέχρι και την άλλη εβδομάδα οι εγγραφές για την κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας στον Ταΰγετο, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον πρόεδρό της - δημοτικό σύμβουλο Καλαμάτας Ηλία Γυφτέα.

Η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού βρίσκεται σε εξέλιξη και ο κ. Γυφτέας διαβεβαίωσε ότι πολύ σύντομα η κατασκήνωση θα είναι πανέτοιμη. Παρατήρησε, ακόμα, ότι τα στελέχη που θα εργαστούν, είναι αξιόλογα πρόσωπα, επιστήμονες, με εμπειρία και εγγυώνται τον παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα της κατασκήνωσης, την προστασία και την ασφάλεια των παιδιών.

Οι εγγραφές των παιδιών και των ηλικιωμένων γίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας (Ψαρών 15 - ισόγειο Διοικητηρίου, γραφ. 358 - τηλ. 27213 61863), στο Δημαρχείο Καλαμάτας (παλιό Νοσοκομείο - 1ος όροφος, γραφείο 106), στο Α' και Β' ΚΑΠΗ του δήμου και στους υπόλοιπους δήμους του Νομού Μεσσηνίας.

Οι εγγραφές ατόμων με αναπηρία γίνονται στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.με.Α.), που εδρεύει επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 236, Ηλιούπολη, τηλ. 210 5236501.

Οι αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορούν να αποστέλλονται και ταχυδρομικά στην διεύθυνση: Δήμος Καλαμάτας -Διεύθυνση Πρόνοιας - Ψαρών 15 - Διοικητήριο - 24100 Καλαμάτα.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι θα είναι 4 και θα έχουν διάρκεια 10 ημερών η καθεμία:
- 1η περίοδος: από 3 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου, για παιδιά 6 μέχρι 12 ετών.
- 2η περίοδος: από 13 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου, για παιδιά 6 μέχρι 12 ετών.
- 3η περίοδος: από 23 Ιουλίου έως 1η Αυγούστου, για ΑμεΑ (ενήλικοι).
- 4η περίοδος: από 4 Αυγούστου έως 13 Αυγούστου, για ηλικιωμένους.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER