Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 22:44

Τριφυλία: Παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος ο Μπάμπης Καλογερόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Την παραίτησή του υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, εκλεγμένος με τη "Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας". Την παραίτησή του ανακοίνωσε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Τετάρτης. 

Ο κ. Καλογερόπουλος είναι εκλεγμένος στην ΔΕ Φιλιατρών και μάλιστα είχε πάρει την θέση του Δημήτρη Τάμπαση που και αυτός είχε παραιτηθεί, ενώ στην σειρά των επιλαχόντων ακολουθεί η Αλεξάνδρα Τσούλου. 

Ανακοινώνοντας την παραίτησή του σημείωσε πως είναι μια πολιτική πράξη, αλλά και πως η "ΡΑΚΙ" έχει συνέχεια, έχει ικανά και άξια στελέχη που ακολουθούν και τα οποία θα πρέπει να αποκτήσουν αυτοδιοικητική εμπειρία. Τόνισε ότι και ο ίδιος θα προσπαθήσει να δίνει μάχη και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η τέταρτη παραίτηση στο συνδυασμό της "ΡΑΚΙ" -που είχε πει από την αρχή ότι θα υπάρχουν εναλλαγές στα πρόσωπα- καθώς κατά σειρά παραιτήθηκαν ο επικεφαλής Γεώργιος Θεοδωρακόπουλος, ακολούθησε ο Δημήτρης Τάμπασης, ο Επαμεινώνδας Βουδούρης και τώρα ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος. 

Κ.Μπ.