Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 13:31

Μικρό ενδιαφέρον για καντίνες και ξαπλώστρες στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον
Μικρό ενδιαφέρον για καντίνες και ξαπλώστρες στο Δήμο Μεσσήνης

Μικρό αποδείχθηκε το ενδιαφέρον για μίσθωση, από το Δήμο Μεσσήνης, θέσεων στον αιγιαλό για χρήση από ιδιώτες κατά τις θερινές περιόδους 2017, 2018 και 2019.

Αυτό προέκυψε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου, στην οποία ήλθαν προς έγκριση τα πρακτικά της επιτροπής που διενήργησε τις σχετικές δημοπρασίες.

Συγκεκριμένα, για τις συνολικά 41 θέσεις εμφανίστηκαν μόλις 11 ενδιαφερόμενοι, καταμερισμένοι ως εξής: 6 για τις 13 θέσεις καντινών, 8 για τις 20 θέσεις με ξαπλώστρες και ομπρέλες και ένας για τις 8 θέσεις με θαλάσσια μέσα αναψυχής.

Στην πρώτη κατηγορία, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην περιοχή της Μπούκας (4 ενδιαφερόμενοι) και στον Αγιο Ανδρέα (2 ενδιαφερόμενοι). Για ξαπλώστρες και ομπρέλες μισθώθηκαν -από την ίδια επιχείρηση- και οι 4 σχετικοί χώροι στην παραλία Τραγάνα της Ανάληψης, ενώ από ένας τέτοιος χώρος μισθώθηκε -από διαφορετικό επιχειρηματία ο καθένας- στην παραλία Αβραμιού, στις παραλίες Ψεύτης και Καλαμάκι στο Πεταλίδι, στην παραλία Χελωναριά των Χράνων καθώς και σε δύο θέσεις στην παραλία του Αγίου Ανδρέα.

Τέλος, όσον αφορά χώρους για εγκατάσταση θαλάσσιων μέσων αναψυχής, μισθώθηκαν -από τον ίδιο επιχειρηματία- οι δύο θέσεις στην παραλία Τραγάνα της Ανάληψης, ενώ για τις υπόλοιπες 6 θέσεις σε άλλες παραλίες δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον.

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER