Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 19:04

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας 

Γράφτηκε από τον
Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας 

Εγκρίσεις δαπανών και ψηφίσεις για την διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού καλείται να αποφασίσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας, που συνεδριάζει τη Δευτέρα 26 του μηνός στη 1 το μεσημέρι. 

Στην ίδια συνεδρίαση επίσης θα συζητηθούν ο καθορισμός όρων του συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών Δήμου Τριφυλίας και Ν.Π.Δ.Δ., ΔΕ Αετού». Η ανάκληση της αριθ.97/2017 και της αριθ.120/2017 αποφάσεως Οικονομικής Επιτροπής. Εκδοση εντάλματος προπληρωμής, ποσού 9.000 ευρώ για επισκευή μηχανικού εκσκαφέα της ΔΕ Φιλιατρών. 

Η έγκριση του πρακτικού της επαναληπτικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρων του αιγιαλού και παραλίας, προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης, έναντι ανταλλάγματος για λειτουργία τροχήλατης καντίνας (αυτοκινούμενης ή μη), για τοποθέτηση ομπρελών-ξαπλωστρών και για εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής, σε θέσεις αιγιαλού-παραλίας του Δήμου  και ομοίως για τις παραλίες Natura. 

O καθορισμός του ύψους του ετήσιου μισθώματος για την χρήση των βοσκήσιμων γαιών. Τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας. Εγκριση πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της προσφοράς για την προμήθεια τηλεφωνικού εξοπλισμού και δομημένης καλωδίωσης στο Δημοτικό Μέγαρο Κυπαρισσίας.

 

Κ.Μπ.

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER