Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 15:16

Μαζεύονται τα σκουπίδια από την πόλη της Καλαμάτας (βίντεο)

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Μαζεύονται τα σκουπίδια από την πόλη της Καλαμάτας (βίντεο)

Καθαρίζει η πόλη της Καλαμάτας και ευρύτερα ο δήμος από τα σκουπίδια, που είχαν συσσωρευτεί και είχαν δημιουργήσει εικόνες ρύπανσης από τις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων, την περασμένη εβδομάδα.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος μας ενημέρωσε ότι χθες βγήκαν σε πλήρη διάταξη όλα τα οχήματα της υπηρεσίας καθαριότητας: 8 απορριμματοφόρα σκουπιδιών, 4 ανακύκλωσης, φορτωτής και JCB και μάζεψαν σκουπίδια και ανακυκλώσιμα από την Καλαμάτα και τα χωριά.

Ο καθαρισμός ξεκίνησε από το Σαββατοκύριακο, όπου η υπηρεσία καθαριότητας δούλεψε με διπλές βάρδιες και μαζεύτηκαν 280 τόνοι σκουπιδιών στην πόλη.

Ο κ. Βασιλόπουλος ενημέρωσε ότι δόθηκε έμφαση στον κεντρικό άξονα της πόλης, την παραλιακή ζώνη, το αεροδρόμιο, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κάποιες γειτονιές. Παρατήρησε ότι οι συμβασιούχοι έδειξαν καλή θέληση και υπήρξε συνεννόηση, ενώ οι πιο πολλοί απ’ αυτούς δούλεψαν χθες και κάποιοι το Σαββατοκύριακο. 

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κάλεσε τους δημότες να συνεχίσουν να κρατούν τα ανακυκλώσιμα που δεν έχουν πρόβλημα δυσοσμίας στα μπαλκόνια τους, καθώς προέχει η αποκομιδή των σκουπιδιών.

 Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER