Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 18:49

Προσφορά Μπόμπολα για τη Μαραθόλακκα: 59,1 ευρώ ο τόνος για διαχείριση σκουπιδιών 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Προσφορά Μπόμπολα για τη Μαραθόλακκα: 59,1 ευρώ ο τόνος για διαχείριση σκουπιδιών 

Στα 59,1 ευρώ τον τόνο χωρίς το ΦΠΑ, ήταν η τιμή που προσέφερε η εταιρεία Ηλέκτωρ (συμφερόντων Μπόμπολα), που αναδεικνύεται μειοδότης για την προσωρινή διαχείριση των σκουπιδιών του Δήμου Καλαμάτας στη Μαραθόλακκα.

Ο διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός του δήμου είχε προσδιορίσει κόστος 60 ευρώ συν ΦΠΑ τον τόνο.

Χθες σε ανακοίνωση του δήμου αναφέρεται ότι «μειοδότης για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο διεθνή διαγωνισμό του Δήμου Καλαμάτας και μέχρι την έναρξη της λειτουργίας της κεντρικής διαχείρισης - ΣΔΙΤ, ανεδείχθη η Ηλέκτωρ Ανώνυμος Εταιρεία Ενεργειακών και Περιβαλλοντικών Εφαρμογών, της οποίας πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Λεωνίδας Μπόμπολας. Η τιμή μονάδας, την οποία προσέφερε η Ηλέκτωρ, είναι 59,1 ευρώ ανά μετρικό τόνο προ ΦΠΑ, με τιμή μονάδας στον προϋπολογισμό μελέτης 60 ευρώ ανά τόνο».

Να υπενθυμίσουμε ότι στο διαγωνισμό η προσφορά της Ηλέκτωρ ήταν η μόνη που έγινε δεκτή, καθώς ήταν σύμφωνη με τους όρους της διακήρυξης. Οι άλλες δύο προσφορές απορρίφθηκαν, γιατί η μία δεν είχε εγγυητική επιστολή και η άλλη εγγυητική επιστολή και τεχνική προσφορά.

Σύμφωνα με τη μελέτη, για 2 χρόνια συν ένα παράταση, η συνολική τιμή θα είναι 6.249.600 ευρώ (5.040.000 ευρώ συν ΦΠΑ 1.209.600 ευρώ). Στη διακήρυξη προβλέπεται ότι η λειτουργία της προσωρινής διαχείρισης θα διακοπεί αυτόματα, χωρίς περαιτέρω επιβάρυνση του δήμου, με την έναρξη της ολοκληρωμένης διαχείρισης με ΣΔΙΤ.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER