Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 08:13

Στέλνει κατασχετήρια ο Δήμος Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Στέλνει κατασχετήρια ο Δήμος Καλαμάτας

 

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμα και θα επιδοθούν από το Δήμο Καλαμάτας τα κατασχετήρια στους 75 οφειλέτες, πρόσωπα κι εταιρείες που χρωστούν τα πιο πολλά χρήματα, πάνω από 20.000 ευρώ.

Αυτό ανακοίνωσε χθες στην Οικονομική Επιτροπή ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θαν. Ηλιόπουλος.

Απαντώντας σε ερώτηση του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Δ. Φαββατά, είπε ότι έχουν σταλεί 30.000 ειδοποιητήρια σε όλους όσοι χρωστούν, και σε αιρετούς, δημοτικούς συμβούλους που χρωστούν. Για τα ειδοποιητήρια που έχουν σταλεί σε πεθαμένους, ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε ότι δεν μπορούν να γνωρίζουν αν κάποιος έχει πεθάνει, γιατί το εθνικό Ληξιαρχείο δεν έχει συνδεθεί με τους δήμους. Επίσης, απάντησε πως η παραγραφή διαρκεί 25 χρόνια.

Σχόλια  

0 # ό,τι να είναι.. 29-06-2017 12:24
Δικηγόρος δεν είναι ο κ. Ηλιόπουλος ; Πού ακριβώς διάβασε οτι η παραγραφή διαρκεί 25 χρόνια ; Η παραγραφή,φίλτα τε,για οφειλές μετά την 1-1-1996 είναι πενταετής ! και αρχίζει από την λήξη του οικονομικού έτους εντός του οποίου γεννήθηκε, βεβαιώθηκε και κατέστη ληξιπρόθεσμη η οφειλή. Να διαβάζετε, με προσοχή, τουλάχιστον τις εγκυκλίους, πριν επιχειρήσετε να διαδραματίσετε, από την θέση ευθύνης (;) που κατέχετε, τον ρόλο του .. Βούδα, κάθε φορά.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER