Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 19:14

Καλαμάτα: Επιταγές στους υπότροφους κληροδοτήματος Σκιά (βίντεο)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Καλαμάτα: Επιταγές στους υπότροφους κληροδοτήματος Σκιά (βίντεο)

Τις υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2016 - 2017, επιταγή 4.835 ευρώ στον καθένα από τους υπότροφους φοιτητές του κληροδοτήματος Λυκούργου Σκιά, παρέδωσε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.

Το συνολικό ποσό που μοιράστηκε σε 14 φοιτητές και φοιτήτριες (12 παλιούς και 2 νέους) ήταν συνολικά 67.200 ευρώ.

Ο κ. Νίκας είπε «ας είναι αιωνία η μνήμη του Λυκούργου Σκιά, ο οποίος γεννήθηκε το 1912 στην Καλαμάτα και ό,τι περιουσιακά στοιχεία συγκέντρωσε στη ζωή του, τα διέθεσε στο δήμο, για να ενισχύονται και να σπουδάζουν παιδιά, τα οποία είναι άπορα και έχουν εξαιρετική επίδοση στα γράμματα». Και δήλωσε υπερήφανος, γιατί επί των ημερών του υλοποιήθηκε η διαθήκη και έχουν μοιραστεί συνολικά 432.000 ευρώ με αυτές τις υποτροφίες.

Οι φοιτητές - φοιτήτριες που θα πάρουν τις υποτροφίες, είναι:

Ξενούλη Μαρία του Παναγιώτη, Μαυριτσάκης Παναγιώτης του Ιωάννη, Ηλιόπουλος Παναγιώτης του Αναστασίου, Ζέρβα Μαρία του Δημητρίου, Σπηλιόπουλος Απόστολος του Αναστασίου, Πλιού Γεωργία του Παναγιώτη, Καρκαλούτσου Μυρτώ του Παρασκευά, Αλαγάς Ραφαήλ - Κωνσταντίνος του Παναγιώτη, Παρασκευόπουλος Παναγιώτης του Φωτίου, Ζυγουράκη Ελένη - Αννα του Διονυσίου, Φαν Νίκερκ Ναταλία του Ιωάννη, Κομποχόλη Γεωργία του Γεωργίου (παλιές υποτροφίες), Μπούχαλης Βασίλειος του Ευαγγέλου, Ηλιοπούλου Μαρία του Αγγέλου (νέες υποτροφίες).

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER