Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 19:48

Καταγγελία Ανδρινόπουλου για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Καταγγελία Ανδρινόπουλου για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

 

Μεθοδευμένη διεύθυνση των συζητήσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας από τον πρόεδρο Γιάννη Καλκαβούρα για να μην ακούγονται όλες οι γνώμες των συμβούλων και των παρατάξεων κατήγγειλε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Ευστάθιος Ανδρινόπουλος.

Ολα αυτά σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε αμέσως μετά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λίγο μετά τη 1.30 τα ξημερώματα.

Στις δηλώσεις του ο κ. Ανδρινόπουλος επισήμανε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει μια μεθοδευμένη διεύθυνση των συζητήσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο για να μην ακούγονται ελεύθερα όλες οι γνώμες των δημοτικών συμβούλων και των παρατάξεων. Κατά την έναρξη της συνεδριάσεως έθεσα 3 ερωτήματα στο κ. δήμαρχο που αφορούν προβλήματα της καθημερινότητας και δυστυχώς οι απαντήσεις που πήρα δεν ήταν αυτές που θα έπρεπε σε μια συζήτηση Δημοτικού Συμβουλίου και όταν ζήτησα την δευτερολογία για να πω τις απόψεις και τις προτάσεις της παράταξής μου ο κ. πρόεδρος δεν μας έδωσε τον λόγο».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα ζητήματα που έθεσε και στο Συμβούλιο για την υδροδότηση των Γαργαλιάνων και των χωριών, για την καθαριότητα αλλά και για την λειτουργία με τα κανονάκια αντιχαλαζικής προστασίας. Παρουσίασε τις θέσεις και τις απόψεις της παράταξής του με συγκεκριμένες επισημάνσεις και προτάσεις. 

Κ.Μπ.

 

 

 

 


NEWSLETTER