Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 15:31

Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ κατά του Νίκα για τις καλοκαιρινές άδειες 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ κατά του Νίκα για τις καλοκαιρινές άδειες 

Στην αντεπίθεση περνάει το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας, για την απόφαση του δημάρχου Καλαμάτας οι άδειες των δημοτικών υπαλλήλων τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, να χορηγούνται μόνο από τον ίδιο και για μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες. 

Το Σωματείο σημειώνει ότι «οι υπάλληλοι του δήμου έχουν πάντα στις προτεραιότητές τους την εξυπηρέτηση όλων των δημοτών και καμία ενέργειά τους δεν έχει σαν σκοπό την μη εξυπηρέτησή τους. Γι’ αυτό έχουμε λάβει πάντα συγχαρητήρια από την συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας και από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή, και ιδιαίτερα από το σημερινό δήμαρχο κ. Νίκα, για τις προσπάθειές μας (πρόσφατο παράδειγμα η διαχείριση της κρίσης των σκουπιδιών)».

Για τις άδειες των υπαλλήλων που προβλέπονται από το νόμο, το Σωματείο παρατηρεί πως «οι υπάλληλοι πάντα σε συνεργασία με τους προϊστάμενους και τους διευθυντές του δήμου, έχουν προχωρήσει σε προγραμματισμό αδειών, ο οποίος έχει λάβει υπ' όψιν του τις ανάγκες του δήμου και των δημοτών χωρίς να δημιουργηθεί ποτέ οποιαδήποτε δυσλειτουργία».

Ενημερώνει μάλιστα ότι υπήρξε συμφωνία των υπαλλήλων με τους διευθυντές για 10ήμερες άδειες, χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα στη λειτουργία του δήμου, την οποία αρνήθηκε να συζητήσει ο δήμαρχος.

Καταλήγοντας, το Σωματείο επισημαίνει ότι «δυστυχώς, η άστοχη και άδικη παρέμβαση του δημάρχου, αφού παρακάμπτει όλους τους προϊσταμένους και τους διευθυντές και αγνοεί τους υπαλλήλους του δήμου, δημιουργεί εντυπώσεις οι οποίες δεν είναι πραγματικές και μόνο προβλήματα δημιουργούν στις ζωές του προσωπικού και στη λειτουργία του δήμου».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER