Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 08:13

Ο Δήμος Καλαμάτας άλλαξε τα φώτα στους... οδηγούς

Γράφτηκε από τον
Ο Δήμος Καλαμάτας άλλαξε τα φώτα στους... οδηγούς

Κυκλοφοριακό έμφραγμα προκλήθηκε χθες, στο κέντρο της Καλαμάτας, όταν καλαθοφόρο του Δήμου Καλαμάτας επιχείρησε να αλλάξει καμένη λάμπα στη διασταύρωση Γεωργούλη και Αριστοδήμου, στις 11.15 το πρωί.

Αρχικά, το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν κόλλησε φορτηγάκι μεταφορών στη Γεωργούλη, που εκινείτο προς την κεντρική πλατεία. Σχηματίστηκε ουρά μέχρι και κοντά τη Φαρών, ενώ προβληματική ήταν και η κίνηση στην Αριστοδήμου.

Τελικά, όταν πέρασε το φορτηγάκι, το καλαθοφόρο δεν είχε άλλη λύση κι έκλεισε την κίνηση της Αριστοδήμου προς τη Βασ. Γεωργίου, προκειμένου ο εργαζόμενος να καταφέρει να αλλάξει τη λάμπα.

Ηταν άτυχη και άκαιρη η αλλαγή της λάμπας, τη συγκεκριμένη ώρα, στις 11.15 με 11.20 το πρωί, σε ώρα αιχμής, μόλις 150 μέτρα από την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Ομως, παραμένει σοβαρό το πρόβλημα με το παρκάρισμα στις γωνίες και στις πλευρές των δρόμων (και στο κέντρο της πόλης), ενώ η μία πλευρά θα πρέπει πάντα να είναι ελεύθερη (ανάλογα με το μήνα).

Ο χθεσινός χαμός στη Γεωργούλη και την Αριστοδήμου δεν επιτρέπεται σε μια πόλη, που καυχιέται για το επίπεδο ζωής της και την αναπτυξιακή προοπτική της.

Γ.Σ.


NEWSLETTER