Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 20:50

21 θέσεις εργασίας στο ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
21 θέσεις εργασίας στο ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Καλαμάτας

Με 21 άτομα προτείνεται να λειτουργεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ) του Δήμου Καλαμάτας, σύμφωνα με την εισήγηση που θα παρουσιάσει στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 2 το μεσημέρι, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Πολίτης.

Η πρόσληψη του προσωπικού του Κέντρου, στο οποίο -μέσω διαδικασίας ΑΣΕΠ- έχουν γίνει δεκτοί 53 ωφελούμενοι, θα γίνει με μονοετή σύμβαση, η οποία πάντως θα υπάρχει δυνατότητα να ανανεώνεται ή να παρατείνεται, στην περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Από τις συνολικά 21 θέσεις του προσωπικού, οι 8 προτείνεται να είναι πλήρους απασχόλησης και οι υπόλοιπες 13 μερικής, όπως αναφέρεται στη σύμβαση. Ειδικότερα, οι 8 θέσεις πλήρους απασχόλησης είναι, μία ΠΕ ψυχολόγων, 1 ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, 4 ΔΕ Φροντιστών και 2 ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού. Οι υπόλοιπες 13 θέσεις μερικής απασχόλησης είναι 2 ΠΕ Γυμναστών, 2 ΤΕ Εργοθεραπευτών, 2 ΤΕ Φυσιοθεραπευτών, 1 ΤΕ Λογοθεραπευτή, 4 Εκπαιδευτών Τεχνικών και 2 ΔΕ Οδηγών. Η διάρκεια της σύμβασης για τις θέσεις πλήρους όσο και για αυτές της μερικής απασχόλησης, θα είναι μονοετής -μέχρι τις 31 Αυγούστου 2018-, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Τα ΚΔΑΠμεΑ έχουν ως σκοπό τη δημιουργική απασχόληση παιδιών και εφήβων με αναπηρίες, μέσω προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας, άσκησης λόγου, ανάπτυξης ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, άθλησης και σωματικής αγωγής.


NEWSLETTER