Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011 17:45

Συνάντηση Αποστολόπουλου με Καφαντάρη

Γράφτηκε από την

Στο Δημαρχείο της Πύλου, θα συναντηθούν την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011 ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος  κ. Δημήτρης Καφαντάρης με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων κ. Αναστάσιο Αποστολόπουλο. Τον Γενικό Γραμματέα θα συνοδεύουν  ο Διευθυντής της Δ/νσης Υδάτων Δυτικής Ελλάδας κ.Τηνιακός και ο Γενικός Διευθυντής Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων Α.Δ.Π.Δ.Ε.Ι.  κ.Κανταρτζόπουλος.
Σκοπός της συνάντησης είναι η υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πύλου-Νέστορος και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.
Με βάση την ανωτέρω Προγραμματική Σύμβαση ο Δήμος Πύλου-Νέστορος θα διαθέσει το απαραίτητο εξειδικευμένο προσωπικό  για την υποβοήθηση άσκησης ορισμένων αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών της Δ/νσης Υδάτων καθώς και της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωροταξικού Σχεδιασμού Πελοποννήσου.
Με αυτό τον τρόπο θα επιχειρηθεί να μειωθεί η καθυστέρηση στην διεκπεραίωση υποθέσεων φορέων και δημοτών του Δήμου Πύλου-Νέστορος, στα πλαίσια της αρμοδιότητας της Δ/νσης Υδάτων και της Δ/νσης Περιβάλλοντος Χωροταξικού Σχεδιασμού Πελοποννήσου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.
Παράλληλα, θα συζητηθούν υπηρεσιακά θέματα, όπως αυτά που αφορούν τον Χωρικό Σχεδιασμό (ΣΧΟΟΑΠ), αλλά και θέματα που έχουν σχέση με τις Δασικές Εκτάσεις και τις προστατευόμενες περιοχές στο Δήμο Πύλου-Νέστορος.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πύλου-Νέστορος


NEWSLETTER