Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010 23:14

Φούρκας για ανακήρυξη συνδυασμού: H πρώτη νίκη ήρθε!

Γράφτηκε από την

H πρώτη νίκη ενάντια στις μεθοδεύσεις ήρθε! Η Δικαιοσύνη απεφάνθη ομόφωνα: η «Σπάρτη Νέα Εποχή» συμμετέχει στις εκλογές! Η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Τριπόλεως είναι νίκη για τη Δημοκρατία. Η νίκη αυτή είναι Νίκη ενάντια στις μεθοδεύσεις αποκλεισμού κάθε μη ελεγχόμενης φωνής.
Ευχαριστούμε τους χιλιάδες συμπολίτες μας, που στήριξαν το δίκαιο του αγώνα μας!
Είναι μια δική σας νίκη!
Η «Σπάρτη Νέα Εποχή» με υποψήφιο δήμαρχο τον πετυχημένο νομάρχη όλων των Λακώνων, Κώστα Φούρκα και τους άξιους συνεργάτες του, υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, με τη δική σας ισχυρή φωνή και συμμετοχή, δίνει την τελική μάχη. Το αληθινό δίλημμα αυτών των εκλογών είναι ένα: Με τo λαό που εκφράζει ο Κώστας Φούρκας και οι υποψήφιοί του ή με τους εκφραστές του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, των υπόγειων συμφωνιών και των ετερόκλητων συμμαχιών;
Γι’ αυτό, καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Για ν’ αλλάξουμε σελίδα πρέπει όλοι μαζί με μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα. Εσείς οι πολίτες, η δική σας φωνή πρέπει να είναι κυρίαρχη μετά τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Κανένας δημότης να μη μείνει χωρίς το ψηφοδέλτιο της Κοινωνίας των Πολιτών, της Ελπίδας για μια Ενωμένη Σπάρτη, που μπορεί να κερδίζει κάθε μάχη για το συμφέρον των πολιτών της και όχι των μηχανισμών.

Εκ του γραφείου Τύπου του συνδυασμού


NEWSLETTER