Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 08:54

Κάμερες στο ΒΙΟΠΑ για έλεγχο των οχημάτων και ΑΤΜ (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

 

Την εγκατάσταση καμερών και στη νότια είσοδο του Βιοτεχνικού Πάρκου, ανακοίνωσε στο Δ.Σ. του “Διοκλή” ο πρόεδρος της εταιρείας Γιώργος Φάβας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, με τις κάμερες αυτές θα υπάρχει πλήρης εικόνα κι έλεγχος για τα αυτοκίνητα που μπαίνουν και βγαίνουν από το ΒΙΟΠΑ. Ο κ. Φάβας ενημέρωσε ότι από την 1η Οκτωβρίου θα λειτουργεί ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στο ΒΙΟΠΑ.

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του “Διοκλή” έγινε ενημέρωση από τη νομική σύμβουλο της εταιρείας για τις εκθέσεις ελέγχου εξακρίβωσης ακίνητης περιουσίας οφειλετών της εταιρείας, που αφορά κυρίως επαγγελματίες του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου, οι οποίοι δεν έχουν πληρώσει πολλά ενοίκια και δεν ανταποκρίνονται και στα εξώδικα διαμαρτυρίας.

Ακόμα, έγινε συζήτηση για την παράταση συμφωνητικών με επαγγελματίες του ΒΙΟΠΑ που λήγουν το 2018, ώστε από τώρα, έγκαιρα, να ξεκαθαρίσει η συνέχιση της μίσθωσης για άλλα 4 χρόνια, με δυνατότητα παράτασης. Και αυτό θα γίνει, εφόσον καταβάλλονται τα ενοίκια ή έχουν ρυθμιστεί. 

Το Δ.Σ. του “Διοκλή”, επίσης, συζήτησε για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου διοίκησης σε πρώτη φάση και για την ανόρυξη αρδευτικής γεώτρησης, ενώ ενέκρινε: Τη μελέτη και την εκτέλεση του έργου για την αποχέτευση ομβρίων της νότιας εισόδου του ΒΙΟΠΑ. Με το έργο αυτό αναμένεται να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα πρόσβασης που δημιουργείται κάθε φορά, σε περιπτώσεις έντονης και κάποιας διάρκειας βροχόπτωσης. Τη δαπάνη για την τοποθέτηση και άλλων πινακίδων μέσα στο ΒΙΟΠΑ, ώστε ο κάθε πελάτης να μπορεί να βρει με ευκολία το κατάστημα που θέλει.

Τέλος, ο κ. Φάβας ενημέρωσε για τον καθαρισμό της δυτικής αποστραγγιστικής τάφρου που ολοκληρώνεται και για τις επαφές με την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη για τον καθαρισμό και της νότιας αποστραγγιστικής τάφρου, που προκαλεί ζημιές στην περίφραξη.

Γ.Σ.