Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 08:32

Διανομή μήλων σε τρίτεκνους στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον
Διανομή μήλων σε τρίτεκνους στην Τριφυλία

Μήλα από το Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας μοιράστηκαν χθες σε μέλη του συλλόγου στην Τριφυλία, ενώ σημαντική ποσότητα δόθηκε και στον δήμο, προκειμένου να τα διανείμει σε ευπαθείς πολίτες της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι στην Κυπαρισσία έφτασαν 3 τόνοι μήλα, η διανομή των οποίων ξεκίνησε άμεσα -2 τόνοι για τα μέλη του συλλόγου και 1 τόνος στον δήμο για τις ευπαθείς ομάδες. Σε επίπεδο νομού συνολικά θα μοιραστούν 20 τόνοι μήλα. 

Η δράση της δωρεάν διανομής επιτεύχθηκε μετά την επιτυχή συνεργασία του συλλόγου με την Κοινωνική Σύμπραξη «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους άπορους» της Περιφέρειας Πελοποννήσου/Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 

Μήλα θα διανεμηθούν δωρεάν και στα μέλη του συλλόγου στην Καλαμάτα. Η διανομή των φρούτων ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή, από τις 12 μ. έως τις 3.30 μ.μ., στην αποθήκη Πατριαρχέας Logistic Α.Ε., στην οδό Ιωάννη Ψαρρέα, στη θέση Παλιάμπελα Καλαμάτας.

Στην ίδια ανακοίνωση ο Σύλλογος Τριτέκνων προτρέπει τους ωφελούμενους να έχουν μέσο μεταφοράς ή ένα ακόμα άτομο για βοήθεια. 

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6972-845031.


Κ.Μπ.


NEWSLETTER