Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 16:10

Συνεργασία ΚΤΕΛ Μεσσηνίας με Δήμο Πύλου - Νέστορος 

Γράφτηκε από την
Συνεργασία ΚΤΕΛ Μεσσηνίας με Δήμο Πύλου - Νέστορος 

Η επαναβεβαίωση της καλής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πύλου - Νέστορος και του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης που είχε χθες το πρωί, στην Πύλο, ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης με τον πρόεδρο Νικήτα Μπούρα και άλλα στελέχη της διοίκησης του συγκοινωνιακού φορέα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου, στο πλαίσιο της συνάντησης, στην οποία μετείχαν επίσης ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Παιδείας Γιώργος Μπαχούμας καθώς και ο προϊστάμενος του Γραφείου Κίνησης του ΚΤΕΛ Γιώργος Πετρουλάκης, θέμα συζήτησης αποτέλεσε “η συνεργασία των δύο φορέων για την ομαλή μετακίνηση και εξυπηρέτηση των κατοίκων, καθώς και των μαθητών, στα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου”.

Ο δήμαρχος Δ. Καφαντάρης εξήρε τη μέχρι σήμερα προσφορά του υπεραστικού ΚΤΕΛ “στην εξυπηρέτηση των μαθητών και των κατοίκων του δήμου”, προσθέτοντας ότι “έχει ήδη ξεκινήσει ο διάλογος με τη νέα διοίκηση για το πώς αυτή η σχέση μπορεί να μετεξελιχθεί ακόμα και μέσα από προγράμματα, ώστε να συμβάλουμε άμεσα στην εξυπηρέτηση του δημότη που κατοικεί στην πιο απομακρυσμένη περιοχή”.

 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μπούρας δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι “προσπαθούμε μέσω του διαλόγου να επιλύουμε τα συγκοινωνιακά προβλήματα”, ενώ απηύθυνε “παράκληση προς τον δήμαρχο, ενόψει και της μεταφοράς μαθητών που έχει ξεκινήσει λόγω της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, να μεριμνήσει για τη διευκόλυνση του έργου μας”.


NEWSLETTER