Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 07:43

Ο Δήμος Τριφυλίας στην «Πελοπόννησος EXPO 2017»

Γράφτηκε από τον

Την συμμετοχή του Δήμου Τριφυλίας στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2017», που θα γίνει από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι την 1 Οκτωβρίου στο Αργος, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας εγκρίνοντας και την σχετική δαπάνη.

Οπως επισημάνθηκε, η έκθεση διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά, με έμφαση στην αγροτική ζωή και την παραγωγική φυσιογνωμία της Πελοποννήσου, με τη συνεργασία όλων, και των επτά Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Αργους-Μυκηνών.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας μίλησε για τις προσπάθειες που κάνει ο δήμος για την εξωστρέφεια του και υπογράμμισε ότι μέσα από την συγκεκριμένη έκθεση προβάλλονται επίσης οι παραγωγοί και οι τυποποιητές της Τριφυλίας, ενώ σημείωσε ότι η περσινή συμμετοχή ήταν πολύ πετυχημένη.

Από την αντιπολίτευση ο Σαράντος Κουκούμης σχολίασε ότι περισσότερο είναι μια εκδρομή κάποιων συμβούλων, ενώ η Αλεξάνδρα Τσούλου αναρωτήθηκε ποιος είναι ο λόγος να πάει ο δήμος να προσελκύσει κόσμο όταν στην συνέχεια δεν μπορούμε να τους φιλοξενήσουμε με αξιοπρέπεια - σημειώνοντας τα προβλήματα του καλοκαιριού.

Τελικά το Σώμα ενέκρινε την συμμετοχή κατά πλειοψηφία, όπως και την δαπάνη ύψους 3.363 ευρώ για την έκθεση και 1.027 ευρώ για τα έξοδα δύο αιρετών (του αντιδημάρχου Παναγιώτη Τσίγγανου και του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανδρέα Μπουγά) και μιας υπαλλήλου του δήμου.

Κ.Μπ.