Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 20:13

Έτοιμος και πρόθυμος να βοηθήσει την Καλαμάτα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Τη διάθεσή του να βοηθήσει στην προβολή της Καλαμάτας, μέσα από τις συνεντεύξεις που δίνει σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, εξέφρασε στο δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, ο Καλαματιανός διεθνής ποδοσφαιριστής Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που κάνει σπουδαία καριέρα στη Γερμανία και είναι αρχηγός της πρωτοπόρου Ντόρτμουντ.

Ο Σωκράτης επισκέφθηκε σήμερα το Δημαρχείο, συνοδευόμενος από τον πατέρα του Χαράλαμπο και συναντήθηκε με το δήμαρχο, παρουσία και αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε στον κ. Νίκα την πρόθεσή του για την πραγματοποίηση δωρεάς προς τη Δημοτική και την Ελληνική Αστυνομία. 

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε το Σωκρ. Παπασταθόπουλο για την επίσκεψή του, για την προσφορά του στην Καλαμάτα, για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στον τόπο του και, κυρίως, για το παράδειγμα ήθους, αγωνιστικότητας και διάθεσης για κοινωνική προσφορά που δίνει.

Να αναφέρουμε ότι ο Σωκράτης ετοιμάζει κατάστημα, καφέ - εστιατόριο, σε διόροφο παραδοσιακό  κτήριο ιδιοκτησίας του, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το επόμενο διάστημα. Ηρθε στην Ελλάδα και βρέθηκε στην Καλαμάτα, ενόψει την αγώνων της Εθνικής Ελλάδος με την Κύπρο στις 7 και με το Γιβραλτάρ, στις 10 Οκτωβρίου.