Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 09:14

Σκληρή απάντηση Κατσιβέλα σε Κόλλια: «Εμείς δουλεύουμε σκληρά, πράγμα που δεν μάθατε να κάνετε στη ζωή σας»

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Σκληρή απάντηση Κατσιβέλα σε Κόλλια: «Εμείς δουλεύουμε σκληρά, πράγμα που δεν μάθατε να κάνετε στη ζωή σας»

 

Σκληρή, όπως αναμενόταν, ήταν η απάντηση του δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα στον πρώην δήμαρχο Κώστα Κόλλια για όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου αναφερόμενος στο νυν δήμαρχο.

Ο κ. Κατσίβελας του καταλογίζει ότι παρουσιάζει ως δικά του έργα που προετοίμασαν άλλοι, πέτυχαν την χρηματοδότησή τους άλλοι και τα υλοποίησαν άλλοι, παραθέτοντας έργα της δημοτικής αρχής σε αντιδιαστολή με άλλα που δεν έγιναν την προηγούμενη δημοτική περίοδο. Τέλος τον καλεί να διευκρινίσει «αν επιμένετε να προτιμάτε τον κ. Τσίπρα να κυβερνά τον τόπο μας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως μας ανακοινώσατε στην οικία του προέδρου του Χαλαζονίου κ. Τσούλου εις επήκοον όλων, με ό,τι αυτό σημαίνει για την πατρίδα μας, τιμώντας την παράταξη που σας ανέδειξε και σας εμπιστεύτηκε».

Αναλυτικά στην απάντησή του ο κ. Κατσίβελας αναφέρει: “Λίγες ώρες μετά από τα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Κυπαρισσίας και λίγες ημέρες μετά την έναρξη των έργων της ανάπλασης της εισόδου των Φιλιατρών, κ. Κόλλια, επιλέξατε να μου κάνετε και νέα επίθεση και είναι από όλους κατανοητό το κίνητρό σας. Αλλά «ώδινεν όρος και έτεκεν μυν » και ενυπογράφως επιβεβαιώσατε ότι υπήρξατε εις τον δήμο ως τυχαίως παρευρισκόμενος. Mας παρουσιάσατε ως έργα σας κρυπτόμενος πίσω από έργα που προετοίμασαν άλλοι και πέτυχαν τη χρηματοδότησή τους άλλοι, τα υλοποίησαν άλλοι, όπως το Λύκειο των Φιλιατρών, τον βιολογικό της Κυπαρισσίας, τη ζωαγορά του Κοπανακίου και τον βιολογικό του Κοπανακίου. Παρουσιάσατε σαν δικό σας έργο και τον πεζόδρομο του Μαράθου, το οποίο ενώ επί των ημερών σας δεν εντάχθηκε, εμείς πετύχαμε τη χρηματοδότησή του στις 4-12-2014 και το υλοποιήσαμε το 2015 επί των ημερών μας. Αυτό όμως είναι ντροπή!!! Οσον αφορά τη μελέτη για το Δημοτικό Κατάστημα Πύργου, εσείς δεν την συντάξατε, δεν την καταθέσατε, γιατί απλά τα κάναμε εμείς(!) και σωστά δεν πετύχαμε τη χρηματοδότηση παρότι στην αξιολόγηση επιλέχτηκε, λόγω ένστασης που κατέθεσε ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, με αποτέλεσμα να χαθούν τα χρήματα και για τους δύο δήμους.

Σε ό,τι αφορά τη μελέτη για τον βιολογικό καθαρισμό των Γαργαλιάνων, τον σπρώξατε σε άλλους και αν δεν το έχετε μάθει, τελειώνει, αλλά αυτό χρειάστηκε εκατοντάδες ώρες δουλειάς, ατελείωτα ταξίδια και 240.000 ευρώ από τα ταμεία του δήμου για να ολοκληρωθεί.

Αναφερθήκατε στη μελέτη του δρόμου Γαργαλιάνων - Βάλτας, που βεβαίως συνεχίσατε, με τη διαφορά ότι οδηγηθήκατε σε ένα έργο, που δεν πρόκειται ποτέ υπό τις παρούσες συνθήκες να χρηματοδοτηθεί, γι’ αυτό εμείς προσπαθούμε για μικρότερες λύσεις, που είναι εφικτές. Παραλείψατε όμως να πείτε ότι τον τοπογράφο που χρησιμοποιήσατε τον αφήσατε απλήρωτο και μάλιστα προχθές παρέλαβα την αγωγή για να πληρωθεί και φυσικά όπως όλοι γνωρίζουμε δεν είναι ο μόνος. Είναι φυσικό να μην θυμάστε αλλά μην σας εκθέτουν και οι φίλοι σας.

Για τις παιδικές χαρές των Γαργαλιάνων και της Κυπαρισσίας, δεν νομίζω ότι θα θέλατε να ανοίξουμε κουβέντα, δεν σας το συνιστώ.

Εχω δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι η πολιτική είναι μια σκυταλοδρομία ευθύνης. Ολοι εμείς που κατέχουμε θέση ευθύνης κάποια στιγμή παραλαμβάνουμε και σε κάποιο σημείο την παραδίδουμε όπως ορίζει η δημοκρατία μας. Ο καθένας μας κρίνεται για το διάστημα της ευθύνης του. Βεβαίως κρατάω στο ακέραιο το δικαίωμα να αναφέρομαι στην κατάσταση, που παρέλαβα τον δήμο, η οποία είναι και η δική μου αφετηρία”. 

ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ 

“Και μιας και μιλάμε για αφετηρίες, μου είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσω ότι στα Φιλιατρά, στην πόλη σας, αφήσατε το γήπεδο του σταδίου να ξεραθεί και να κυκλοφορούν μόνο οι κατσίκες, ενώ σήμερα η πόλη του δήμου μας, τα Φιλιατρά, έχει δύο γήπεδα που σφύζουν από αθλητική δραστηριότητα, άρτια συντηρημένα, όπου   η ιστορική ομάδα της Εράνης έχει κάνει δύο τουρνουά ποδοσφαίρου με την πλήρη υποστήριξη του δήμου και βεβαίως έδωσε αγώνα η ιστορική εθνική ομάδα του 2004 και η εθνική Ενόπλων. Επίσης όλοι οι πολίτες θυμούνται ότι οι λακκούβες στους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης των Φιλιατρών έφταναν πάνω από τον αστράγαλο των περιπατητών και χρειάστηκε να γίνει άμεσο έργο αξίας 50.000 ευρώ για να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση.

Βεβαίως δεν αφήσαμε τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου -ΕΕΕΕΚ- των Φιλιατρών να βρέχονται όταν εσείς αδιαφορούσατε, γιατί είσαστε απασχολημένος να δημιουργήσετε το «Δήμο που δεν υπήρχε», τη στιγμή που οι καθηγητές ικέτευαν εναγωνίως για  βοήθεια. Και να σας ενημερώσω κ. Κόλλια κόστιζε μόνο 7.000 ευρώ.

Τη φροντίδα στα σχολεία της πόλης των Φιλιατρών μπορείτε να την διαπιστώσετε μόνος σας αλλά μπορείτε να ενημερωθείτε από όλους τους εκπαιδευτικούς του δήμου μας για τη δουλειά που γίνεται, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών μάθησης.

Είναι περιττό να αναφερθώ στο μεγάλο έργο της ανάπλασης της εισόδου των Φιλιατρών, καθώς είναι ορατό από όλους τους πολίτες και φαντάζομαι και από εσάς. 

Θα έχετε δει το γήπεδο μπάσκετ και τα προστατευτικά κιγκλιδώματα στο γεφύρι του Χαλαζονίου, όπου έχουν χαθεί πολλές ζωές. Θα διαπιστώσατε τη φροντίδα στον αθλητικό χώρο στον Αγρίλη. Θα είδατε την προτομή του αείμνηστου Παπαχριστόπουλου. Τον διάδρομο ΑμεΑ στην πλατεία θα τον είδατε όπως θα δείτε και τη φροντίδα του χώρου του μνημείου στην πλατεία των Φιλιατρών τις επόμενες μέρες. Θα έχετε μάθει ότι έχουμε συμβασιοποιήσει την ανακατασκευή του αθλητικού χώρου του παλαιού γηπέδου μπάσκετ στο χώρο των σχολείων Φιλιατρών. Θα έχετε ακούσει ότι ολοκληρώσαμε τη μελέτη για το παλαιό Λύκειο των Φιλιατρών, το οποίο, πρώτα ο Θεός, θα δημοπρατηθεί τη νέα χρονιά, για το οποίο δεν κάνατε τίποτα και το αφήσατε να καταρρέει. Σας συνιστώ να επισκεφτείτε τη δεξαμενή των Φιλιατρών, της πόλης σας, και να μας πείτε αν είναι όπως μου την παραδώσατε και καλό είναι να το μάθουν και οι δημότες μας. 

Γνωρίζετε ότι τελειώσαμε τη μελέτη ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του βυζαντινού μνημείου του ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στους Χριστιάνους και την παραδίδουμε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Τα χρήματα που υπήρχαν δεσμευμένα για τον δρόμο που οδηγεί στο ναό ούτε που τα πήρατε χαμπάρι.

Αναφερθήκατε και στην πόλη των Γαργαλιάνων, για την οποίαν οψίμως κόπτεσθε, και στην μελέτη αντικατάστασης του αγωγού του Αλικοντουζίου, στον οποίον αγωγό επενδύσατε -τι ακριβώς, ακόμα δεν έμαθα. Ολοι γνωρίζουμε ότι τη μελέτη ούτε που την ακουμπήσατε και όχι μόνο αυτό, αλλά η μη ύπαρξη καμίας μελέτης ήταν η αιτία να χαθούν τα 200.000 που εγκρίθηκαν στον σύνδεσμο το 2009 και έκαναν φτερά εξαιτίας της ολιγωρίας σας και αλήθεια είναι, όχι μόνο της δικής σας. Και δεν ξέρω αν γνωρίζετε ότι εμείς προσπαθούμε να την ολοκληρώσουμε και είμαστε στη διαδικασία της έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων του έργου και είναι αισιόδοξο ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την κυβέρνηση .

Στο επιχείρημά σας για την ακαταλληλότητα των νερών των γεωτρήσεων, δυστυχώς  οι αναλύσεις δεν σας επιβεβαιώνουν και δεν ξέρω αν το μάθατε, προχωράμε άμεσα για την επάνδρωση δύο γεωτρήσεων στην περιοχή των Γαργαλιάνων που έχουν εγκαταλειφθεί από το 2009. Και μας κάνετε κριτική για τα προβλήματα ύδρευσης που αντιμετωπίσαμε, όταν είχαμε τη χειρότερη χρονιά λειψυδρίας από το 1992. Εσείς που δεν κάνατε τίποτα.

Αλλά μιας και ανοίξαμε την κουβέντα θέλω να σας υπενθυμίσω ότι αφήσατε το πιο εμβληματικό κτήριο της πόλης των Γαργαλιάνων, και εννοώ τη Βιβλιοθήκη, με σπασμένα παράθυρα και καλυμμένες τις τρύπες με χαρτόνια από χαρτόκουτα, το οποίο ανακαινίσαμε. Τον ιερότερο δρόμο της πόλης, που οδηγεί στο κοιμητήριο, τον αφήσατε βομβαρδισμένο τοπίο, τον οποίον εμείς άμεσα αποκαταστήσαμε, μαζί με άλλους δρόμους της Δ.Ε. Γαργαλιάνων, όπως χωματόδρομους στο Μάραθο που ασφαλτοστρώσαμε. Σας γνωρίζω ότι εκτελείται η ανάπλαση της εισόδου της πόλεως των Γαργαλιάνων, θα δείτε ότι έγινε ο αθλητικός φωτισμός του γηπέδου Γαργαλιάνων”.

ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ 

“Τώρα να σας πω για την πιλοτική τοποθέτηση φωτισμού LED στις κοινότητες του Μαράθου και του Καλού Νερού, είναι δύσκολο να καταλάβετε. Σας ενημερώνω επίσης ότι τελείωσε η μελέτη καταγραφής του φωτισμού του δήμου και θα προχωρήσουμε στη σύναψη δανείου από την Τράπεζα Παρακαταθηκών και Δανείων για την αντικατάστασή του.

Τον τεχνικό σύμβουλο που σας είχε εγκριθεί από το ΕΣΠΑ και την ΕΕΤΑΑ, τον είχατε ξεχάσει στο συρτάρι σας επί μήνες, τον ενεργοποιήσαμε και προλάβαμε να κάνουμε την ηλεκτρονική καταγραφή των δημοτικών κτηρίων καθώς και 6 μελέτες ενεργειακής αναβάθμισης σε δημοτικά κτήρια και είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε πρόταση όταν γίνει η πρόσκληση από το αντίστοιχο πρόγραμμα. Και δημιουργήσαμε το Ενεργειακό πρόγραμμα του δήμου και γίναμε μέλος του «Συμφώνου των Δημάρχων».

Και βεβαίως τι να πω για την έγκριση που σας έγινε για πρόσληψη δικηγόρου στο δήμο, την οποία κατ’ επιλογή προσπαθήσατε να ακυρώσετε και την εξασφαλίσαμε με την ψυχή στο στόμα τελευταία στιγμή και αφού είχε λήξει η προθεσμία της έγκρισης. 

Στην Κυπαρισσία θα μάθατε ότι ανακαινίσαμε το κτήριο “Αλέκος Παπαδόπουλος”, ότι αναδιαρθρώσαμε και ανακαινίσαμε το Δημαρχείο, που ολοκληρώνεται με την εγκατάσταση των δικτύων του ΟΤΕ και θα παραδοθεί στους πολίτες και τους εργαζόμενους του δήμου μας.

Θα μάθατε ότι έγινε το πεζοδρόμιο μέχρι τα Μυρέικα όπως και αυτό στην είσοδο του Καλού Νερού. Θα μάθατε ότι ανασυστήσαμε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κυπαρισσίας στο χώρο ΕΠΑΛ, αλλάξαμε το Εικαστικό Εργαστήρι και το μεταστεγάσαμε σε χώρο του ΕΠΑΛ. Και επιλέξαμε τους εκπαιδευτές μετά από διαγωνισμό, με στόχο η αξιοποίηση του κ. Γκαρδιακού να αναμορφώσει πολλά δημόσια κτήρια του δήμου μας δημιουργώντας μια νέα παράδοση. Θα μάθατε ότι φτιάξαμε καινούργιο γυμναστήριο για τα βάρη και ανακατασκευάσαμε το προαύλιο του Γυμνασίου. Θα μάθατε ότι ολοκληρώσαμε τη μελέτη ανάπλασης της Πάνω Πόλης της Κυπαρισσίας εγκεκριμένη πλέον και από το Αρχαιολογικό Συμβούλιο. 

Πιστεύω θα περάσατε από την περιοχή του Αϊ - Λαγούδη και θα είδατε την ανάπλαση της παραλίας και την αξιοποίηση του τουριστικού περιπτέρου με ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα) που δεν θυμίζει σε τίποτα τον παρηκμασμένο χώρο που μου παραδώσατε. Θα μάθατε για το έργο της αποκατάστασης του προσήνεμου μόλου του λιμανιού της Κυπαρισσίας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου που είναι στο προσυμβατικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου της νέας προγραμματικής σύμβασης Περιφέρειας, Δήμου Τριφυλίας και Λιμενικού Ταμείου. Βεβαίως θα έχετε αντιληφθεί και τα άλλα έργα που έχει κάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο οδικό δίκτυο του δήμου μας και όσα άλλα είναι σε εξέλιξη να γίνουν σαν αποτέλεσμα της παρουσίας και της συνεργασίας μας.

Δεν μπορώ βεβαίως να μην σας υπενθυμίσω την καταστροφική επιλογή που ακολουθήσατε για την αξιοποίηση του Κυπαρισσιακού Κόλπου που θα κοστίσει ανεπανόρθωτα στις περιουσίες των κατοίκων της περιοχής αλλά και στο μέλλον του τόπου μας. Και είστε εσείς ο μοιραίος άνθρωπος.

Να σας υπενθυμίσω ότι είναι συμβασιοποιημένα έργα ανάπλασης στο Καλό Νερό και ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του γηπέδου του Κοπανακίου. Εγινε μερική ανάπλαση της εισόδου του Κοπανακίου και πολλές αναπλάσεις σε κοινότητες της Δ.Ε. Αετού και άλλα έργα σε όλο το δήμο που ξεφεύγουν από το ενδιαφέρον του παρόντος  σημειώματος”.

ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑΤΕ; 

“Υπονοήσατε κάτι για την καθαριότητα αλλά δεν μας είπατε πόσους κάδους και πόσα απορριμματοφόρα προμηθευτήκατε, δεν μας είπατε πόσες χωματερές είχατε, δεν μας είπατε ποια απόφαση πήρατε για τη διαχείριση των απορριμμάτων, δεν μας είπατε αν τολμήσατε να χωροθετήσετε την περιοχή που θα κάνατε τοπική διαχείριση των απορριμμάτων. Αλλά και όταν τέθηκε το ζήτημα χωροθέτησης, δεν συμπεριφερθήκατε σαν δήμαρχος αλλά ούτε ως υπεύθυνος άνθρωπος, δαιμονοποιώντας κάθε προτεινόμενη λύση. Και τολμήσαμε. Πρώτοι από όλους επιλέξαμε την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων, παράλληλα ετοιμάσαμε το τοπικό σχέδιο διαχείρισης και τώρα όλα έχουν πάρει το δρόμο τους. Προμηθευτήκαμε ένα απορριμματοφόρο και προχωράμε και για δεύτερο και προμηθευτήκαμε μέχρι σήμερα 350 κάδους και προχωράμε σε προμήθεια φορτηγού για τα Φιλιατρά, που δεν έχει, και σε κλαδοθρυμματιστή για να λυθεί το πρόβλημα του δήμου με τα κλαδέματα. Και βεβαίως όλα αυτά και πολλά άλλα έγιναν με χρήματα από ίδιους πόρους του δήμου και την αναλογούσα σε μας ΣΑΤΑ.  

Με προκαλείτε για έργα ΕΣΠΑ, ενώ γνωρίζετε ότι η προηγούμενη προγραμματική περίοδος ολοκληρώθηκε και η καινούργια καλά-καλά δεν έχει αρχίσει ακόμα, αφού το πρόγραμμα Leader θα ανοίξει το 2018.

Τώρα να μιλήσουμε για εξωστρέφεια και προβολή του δήμου μας, είναι έννοιες και δράσεις άγνωστες σε σας. Αρκεί να σας υπενθυμίσω ότι οι λογαριασμοί από δημοσιεύσεις στην εφημερίδα “Εθνος” και από τουριστικό γραφείο της Καλαμάτας που μετέφερε Ρώσους δημοσιογράφους στο Costa Navarino τους αφήσατε απλήρωτους. Να σας μιλήσω για πρόνοια και αλληλεγγύη είναι περιττό, ο δήμος μας τώρα είναι ενταγμένος στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας για υποστήριξη των απόρων και των αδυνάτων και επιπλέον δημιουργήσαμε τη δημοτική τράπεζα αίματος και τον Οκτώβριο θα γίνει η πρώτη αιμοδοσία.

Κάνετε κριτική εσείς που υπήρξατε και φυγόπονος αποφεύγοντας να διεκδικήσετε από την ΤΕΜΕΣ την αποζημίωση της γης σε χρήμα, η οποία εκκρεμούσε από το 2007 και καταθέσατε την αγωγή στις 29 Αυγούστου του 2014, προτελευταία ημέρα της δημαρχίας σας, πιστεύοντας ότι θα μου δημιουργήσετε προβλήματα και εχθρότητα με τη μεγάλη επιχείρηση του δήμου μας, ενώ εγώ έκανα αυτό που έπρεπε και ήμουν υποχρεωμένος να κάνω, κάτι που δεν έκανε κανείς. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με προσωπικό μου αίτημα στο Ιδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου χρηματοδότησε την αναμόρφωση του ναού Γεννήσεως της Θεοτόκου στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων που το ανέδειξε ως ιστορικό μνημείο.

Μιλήσατε για φιέστες για ψύλλου πήδημα. Δεν πιστεύω να εννοείτε για την τελετή απόδοσης τιμών των χαμένων αεροπόρων με καταγωγή από τα Φιλιατρά, που δεν αξιωθήκατε να κάνετε γιατί υποπτεύομαι κάπου αλλού ήσασταν απασχολημένος ή τα αποκαλυπτήρια των προτομών των αειμνήστων Λυριτζή και Παπαχριστόπουλου ή τις εκδηλώσεις του δήμου που οι πολίτες συμμετείχαν από εκατοντάδες έως χιλιάδες. 

Τους υπαλλήλους του δήμου μας και τους συνεργάτες μου σαφώς και τους τιμώ και ξέρετε τους τιμώ με έναν τρόπο, που αναδεικνύονται οι ικανότητές τους και η αξιοσύνη τους, πράγμα που σεις δεν κάνατε. Μπορεί να κρατάτε καλές σχέσεις με όποιους έχετε αποφασίσει, αλλά μην ξεχνάτε ότι οι συνεργάτες σας, τους οποίους εκθέσατε ανεπανόρθωτα, ήταν και αυτοί που σας απέσυραν.

Αναφέρθηκα γενικώς ότι χάθηκε για το δήμο μας η περίοδος της κυβέρνησης Σαμαρά και τώρα εξηγώ ότι αυτό έγινε γιατί δεν υποβάλατε καμία μελέτη για τη δημιουργία βασικών υποδομών, που λείπουν από τον τόπο μας για χρηματοδότηση, όταν είναι σε όλους γνωστό ότι οι περισσότεροι υπουργοί ήταν φίλοι σας και σας περίμεναν. Και εσείς θυμηθήκατε την αναθεώρηση του “Καλλικράτη” σε μια περίοδο που δινόταν ο αγώνας για την επιβίωση της πατρίδας και της κοινωνίας. Μην βιαστείτε να βρείτε επιχείρημα, γιατί σήμερα η κατάσταση για την κοινωνία μας είναι πολύ χειρότερη από το 2014. Αλλά αλήθεια επήγατε στον κ. Σαμαρά και του ζητήσατε τη διάλυση του “Καλλικράτη”; Είναι ανέντιμο να φορτώνετε την αδιαφορία σας σε άλλους”.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 

“Και για να σας δείξω τη διαφορά μας, μια επίσκεψη στη σελίδα της “Διαύγειας” του δήμου μας και θα δείτε ότι σε όλη σας τη θητεία πήρατε 4.950 αποφάσεις και μέχρι σήμερα έχουν αναρτηθεί 9.202 δικές μου(!) αν σας λέει αυτό κάτι. Και ξέρετε γιατί; Γιατί ξεχνιόσαστε σε χώρους που κυκλοφορούν άλλου είδους πνεύματα, ενώ εμείς δουλεύουμε σκληρά, πράγμα που δεν μάθατε να κάνετε στη ζωή σας. Βεβαίως και δεν λύσαμε όλα τα τεράστια προβλήματα και τις ανάγκες που υπάρχουν στην κοινωνία, αλλά είναι επίσης βέβαιον ότι προσπαθούμε και καταφέρνουμε πράγματα περισσότερα από όσα επιτρέπει η εποχή και οι οικονομικές συνθήκες που είναι πολύ χειρότερες από το 2014.

Λυπάμαι πολύ που χρειάστηκε να σας υπενθυμίσω μερικά μόνο γεγονότα από την θητεία σας, δεν είχα πρόθεση να το κάνω, αλλά δείξατε μικροψυχία σε κάθε αλλαγή, που έρχεται στο δήμο μας και συστρατεύεστε συνειδητά με όσους, λίγους ευτυχώς, δεν θέλουν να γίνει τίποτα στον τόπο μας, υπηρετώντας προσωπικές φιλοδοξίες και  ιδιοτέλειες. Συγγνώμη που ξανακούστηκαν τα καλέμια και τα σφυριά στον τόπο μας, αλλά αυτό έπρεπε να γίνει.

Τώρα όσον αφορά την επιστροφή μου στο ιατρείο μου, οφείλω να σας υπενθυμίσω ότι όλη μου τη ζωή την έζησα από την εργασία και την επιστήμη μου, στην οποίαν αφιερώθηκα και δεν λαθροβίωσα σε πολιτικούς διαδρόμους. Και σας αποκαλύπτω ότι επιθυμώ να με αξιώσει ο Θεός να ολοκληρώσω την επαγγελματική μου δραστηριότητα σαν γιατρός, όταν εγώ ή οι συμπολίτες μας αποφασίσουν γι’ αυτό. Γιατί κ. Κόλλια σε κάποιους ανθρώπους λείπω αναστέλλοντας την εκτέλεση του επαγγέλματός μου, πράγμα που εσείς ποτέ δεν καταφέρατε. 

Τέλος, θα ήθελα να διευκρινίσετε αν επιμένετε να προτιμάτε τον κ. Τσίπρα να κυβερνά τον τόπο μας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως μας ανακοινώσατε στην οικία του προέδρου του Χαλαζονίου κ. Τσούλου εις επήκοον όλων, με ό,τι αυτό σημαίνει για την πατρίδα μας, τιμώντας την παράταξη που σας ανέδειξε και σας εμπιστεύτηκε”.

Κ.Μπ.

Σχόλια  

0 # Γ,Περαμίκης 03-10-2017 18:28
Δεν θα πάρω θέση για το ποιος έχει δίκιο.
Αυτό που μου έμεινε όμως είναι το "γλιτσιάρικο" ύφος του νυν Δημάρχου. Πες μας αν προτιμάς τον Τσίπρα από τον γουρλωμάτη Κυριάκο ρωτά ο Δήμαρχος.
Εντάξει κ.Κατσίβελα θα το ξαναπάρεις το χρίσμα, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER