Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 19:03

Συνάντηση Κατσίβελα με τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνάντηση Κατσίβελα με τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας 

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας είχε χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο οποίος ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο και την πόλη γενικότερα.

Στη συνάντηση που κράτησε περισσότερο από 3 ώρες, ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Αβδάλας και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  έθεσαν σειρά ζητημάτων που αφορούν έργα και δράσεις που πρέπει να γίνουν και προτάσεις τους. Μεταξύ άλλων τέθηκαν ζητήματα για το λιμάνι, τους δρόμους της πόλης, την εθνική οδό Τσακώνα - Καλό Νερό και Κυπαρισσία - Πύργος, τον Κυπαρισσιακό Κόλπο, την ανάπλαση του εμπορικού κέντρου και της Ανω Πόλης, το κάστρο, την παραλιακή ζώνη, το νοσοκομείο, την ύδρευση, το κυκλοφοριακό, τη λειτουργία των λαϊκών αγορών, την αξιοποίηση των κτηρίων του ΟΣΕ και της παλιάς Εθνικής Τράπεζας, τα δημοτικά τέλη ζητώντας εξισορρόπηση, την αστυνόμευση, την τουριστική προβολή της περιοχής, αλλά και τον προγραμματισμό δράσεων για τα Χριστούγεννα. Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, όπως σημείωσε ο κ. Κατσίβελας, ο οποίος τόνισε ότι αυτά που έχουν προγραμματιστεί άμεσα να γίνουν είναι η εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης και η ανάπλαση στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Αβδάλας επισήμανε ότι η συζήτηση ήταν σε θετικό κλίμα και υπήρξε ανάλυση όλων των ζητημάτων που αφορούν την περιοχή και την Κυπαρισσία με ένα πολύ καλό διάλογο.

Να τονίσουμε ότι στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Τσίγγανος, Γιάννης Κατσούλας και Γιάννης Μερκούρης, καθώς και η πρόεδρος της Δ.Κ. Κυπαρισσίας Σταματία Αλεξοπούλου.

Κ.Μπ.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER