Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2017 11:06

Σε εξέλιξη η αξιολόγηση εργαζόμενων στο Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον

 

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία της αξιολόγησης στο Δήμο Τριφυλίας, την οποία στηρίζει ο δήμος, όπως ανέφερε προχθές ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας.

Ενας ευσυνείδητος εργαζόμενος που προσφέρει στην κοινωνία δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, επισημαίνει, λέγοντας επίσης πως δεν μπορεί να υπάρχουν γκρίζες περιοχές της ελληνικής κοινωνίας που να μην αξιολογούνται.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κατσίβελας επισήμανε μιλώντας στην «Ε»: 

«Ο δήμος στηρίζει τη διαδικασία της αξιολόγησης, άλλωστε δεν μπορεί να υπάρχουν γκρίζες περιοχές της ελληνικής κοινωνίας που να μην αξιολογούνται όταν όλη η κοινωνία και κρίνεται και κρίνει. Πιστεύω ότι είτε υπάρχουν προβλήματα, είτε δεν υπάρχουν προβλήματα, η αξιολόγηση είναι ένας θεσμός που πρέπει να καθιερωθεί στη ζωή του Ελληνικού Δημοσίου και των φορέων του, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον ιδιωτικό τομέα. Νομίζω ότι ένας καλό εργαζόμενος, συνειδητός, που εργάζεται και προσφέρει στην κοινωνία, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανέναν». 

Αναφερόμενος στην πορεία της αξιολόγησης στο Δήμο Τριφυλίας υπογράμμισε: «Η διαδικασία συνεχίζεται. Βεβαίως υπάρχουν εργαζόμενοι οι οποίοι αρνούνται την αξιολόγηση, είναι κάτι που δεν μας βρίσκει σύμφωνους, αλλά υπάρχουν και παρά πολλοί εργαζόμενοι που δεν έχουν κανέναν τέτοιο λόγο και πιστεύουν ότι η αξιολόγηση είναι προς την εξέλιξή τους και θα βοηθήσει να ανταμειφθούν. Είναι πολλοί οι εργαζόμενοι που προσφέρουν στις υπηρεσίες τους και στην πορεία της χώρας για ένα καλύτερο αύριο».

Κ.Μπ.