Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 16:00

Ετήσια συνάντηση των «Ομοίων της Μάνης»

Γράφτηκε από την

Σε εγκάρδιο κλίμα έγινε η ετήσια συνάντηση των «Ομοίων της Μάνης» στο ξενοδοχείο “Belle Helene” στο Βαθύ Λακωνίας στις 6 – 8 Oκτωβρίου, όπου και εκλέχτηκε το νέο ΔΣ.

Στις εργασίες παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν οι βουλευτές Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης και Αθανάσιος Δαβάκης, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα και οι διοικητές Πυροβεστικής Γυθείου, αντιπύραρχος Χριστόδουλος Παπαμιχαήλ και Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, αστυνόμος Β’ Δημήτριος Κρητικός. Χαιρετισμό απέστειλαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο διοικητής Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, ταξίαρχος Γεώργιος Μαρουδάς, ενώ παραβρέθηκαν τα ιδρυτικά μέλη και φίλοι των “Ομοίων της Μάνης”. 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με εκδήλωση γνωριμίας και την ομιλία του προέδρου των “Ομοίων” καθηγητή ιατρικής Μιχάλη Κουτσιλιέρη. Στη συνέχεια παρατέθηκε δείπνο. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τις εργασίες της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης και την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου για τα έτη 2017 - 2020. Το νέο ΔΣ συστάθηκε με την παρακάτω σύνθεση: πρόεδρος: Μιχάλης Κουτσιλιέρης, αντιπρόεδρος: Λεωνίδας Μιχαλάκος, γεν. Γραμματέας: Κατερίνα Κουσουρή, ταμίας: Νώντας Ατσαβές, τακτικά μέλη: Μιχάλης Ισμαηλάκος, Σταύρος Λεκκάκος, Δρακούλης Φουντουκάκος, αναπληρωματικά μέλη ΔΣ: Ανανίας Σουκαράς και Ελένη Τζανετάκου.