Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 10:47

Το “Elliniko” από το Αμβούργο στο δήμαρχο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Το “Elliniko” από το Αμβούργο στο δήμαρχο Καλαμάτας

Αντιπροσωπεία του Κύκλου Φίλων και Προσφοράς προς την Ελλάδα, με την ονομασία “Elliniko”, που εδρεύει στο Αμβούργο, επισκέφθηκε χθες το Δημαρχείο Καλαμάτας και συναντήθηκε με το δήμαρχο.

Οι Γερμανοί φίλοι της Ελλάδας έχουν σημαντική ανθρωπιστική δράση και ενισχύουν, μεταξύ άλλων, τον “Κήπο της Λυσούς”, που εκπαιδεύει νέα άτομα με ελαφρά νοητική υστέρηση, στην καλλιέργεια της γης και στην πώληση αγροτικών προϊόντων: μια πρωτοβουλία της Βαλτράουτ Σπέρλιχ και της Εύα Μαρία Λανγκ, την οποία υποστηρίζει έμπρακτα ο δήμος. Για το λόγο αυτό, συνόδευε την αντιπροσωπεία η γεωπόνος Ελευθερία Ξαγοράρη, υπεύθυνη σχεδιασμού του προγράμματος του “Κήπου της Λυσούς”.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη της αντιπροσωπείας του “Elliniko” για τις ευγενείς δωρεές τους, μεταξύ των οποίων ένα αυτοκίνητο, κατάλληλο για τη μετακίνηση των παιδιών του “Κήπου της Λυσούς”. Υποσχέθηκε δε να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για τη διάθεση οδηγού, ώστε να εξυπηρετούνται τα παιδιά που τυγχάνουν υποστήριξης από τον “Κήπο της Λυσούς”. 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER