Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 14:58

Κατακύρωση σύμβασης για πεζοδρόμια και φωτισμό σε οδούς της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Κατακύρωση σύμβασης για πεζοδρόμια και φωτισμό σε οδούς της Καλαμάτας

Την κατακύρωση της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία ΤΕΡΚΑΤ ΑΤΕ για το έργο ανακατασκευής των πεζοδρομίων και του φωτισμού σε τμήματα των οδών Αύρας, Ηρώων και Ποσειδώνος, προϋπολογισμού 900.000 ευρώ, ενέκρινε χθες, κατά πλειοψηφία, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας.

Το έργο που θα υλοποιηθεί με έκπτωση 59,43%, προβλέπει θέσεις στάθμευσης, φωτισμό, διαπλάτυνση πεζοδρομίου, καινούργια δέντρα, παγκάκια και βρύσες στην Ηρώων και την Αύρας (από την Κρήτης και κάτω), καθώς και παρεμβάσεις στην Ποσειδώνος, στη μαρίνα.

Η ΤΕΡΚΑΤ είναι η εταιρεία που έχει κάνει το έργο της ανάπλασης στο δυτικό πεζοδρόμιο της Φαρών. Το έργο χρηματοδοτείται από το δάνειο των 5,5 εκ. ευρώ του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και έχει προθεσμία υλοποίησης 180 ημέρες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Στόχος είναι να υπογραφεί σύντομα η σύμβαση, ώστε το έργο να έχει ολοκληρωθεί πριν το καλοκαίρι του 2018, για να μην δημιουργηθούν κυκλοφοριακά προβλήματα στην παραλιακή ζώνη της Καλαμάτας.

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER