Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 16:01

3 προσλήψεις με οκτάμηνη σύμβαση στο Δήμο Οιχαλίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
3 προσλήψεις με οκτάμηνη σύμβαση στο Δήμο Οιχαλίας

 

Τρία άτομα με οκτάμηνη σύμβαση θα προσλάβει ο Δήμος Οιχαλίας, στο πλαίσιο της δράσης για την εναρμόνιση της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, την οποία υλοποιεί ο Οργανισμός Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, Παιδείας και Αθλητισμού του εν λόγω δήμου.

Συγκεκριμένα, ο δήμος ενδιαφέρεται να καλύψει από μία θέση Νηπιαγωγού (ΠΕ), Θεατρολόγου (ΠΕ) και Εικαστικών Τεχνών (ΠΕ, εν ελλείψει ΤΕ και εν ελλείψει ΔΕ), με σύμβαση που θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου 2018, με τη δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης του προγράμματος. Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι μεταξύ 18 και 64 χρόνων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Οιχαλίας και συγκεκριμένα στον Οργανισμό Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, Παιδείας και Αθλητισμού (υπόψη Νικολίτσας Χατζηναθαναήλ), ενώ πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν στο τηλέφωνο 27243 60343, στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep:gov.gr).

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER