Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010 20:03

Περιοδείες Κόλλια σε υπηρεσίες της Τριφυλίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Περιοδείες Κόλλια σε υπηρεσίες της Τριφυλίας

Σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας με το συνδυασμό «Τριφυλία Ισόρροπη Ανάπτυξη» Κώστας Κόλλιας επισκέφτηκε το Δημαρχείο της Κυπαρισσίας και συνομίλησε με τους υπαλλήλους. Ως αυριανός δήμαρχος είπε, σεβόμενος τα  εργασιακά τους δικαιώματα, τους θεωρεί πολύτιμους συνεργάτες που μαζί τους και μαζί με τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, θα κληθούν να υλοποιήσουν τη λειτουργία του νέου Δήμου Τριφυλίας και να κάνουν πραγματικότητα το στόχο της ισόρροπης ανάπτυξης για την Τριφυλία. Δίνει μεγάλο βάρος λοιπόν, στη συνεργασία τους, η οποία τους διαβεβαίωσε θα είναι άριστη.
Στη συνέχεια ο κ. Κόλλιας επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Τριφυλίας. Είναι γνωστό ότι ο αγροτικός τομέας διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην οικονομία της περιοχής. Είχε λοιπόν μια ουσιαστική συζήτηση για τον αγροτικό τομέα με τον γεωπόνο κ. Αντώνη Παρασκευόπουλο, σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν και τις προοπτικές που ανοίγονται.
Τέλος, θέλοντας να τονίσει τη σημασία που πρέπει να έχει η παιδεία σε έναν δήμο του μέλλοντος αλλά και ότι ανάπτυξη χωρίς παιδεία δεν υπάρχει, επισκέφθηκε το ΤΕΕ Κυπαρισσίας όπου συνομίλησε με τους καθηγητές για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER