Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 19:48

Ειδικά τιμολόγια ύδρευσης για τις ευπαθείς ομάδες στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ειδικά τιμολόγια ύδρευσης για τις ευπαθείς ομάδες στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Ειδικά τιμολόγια ύδρευσης για τις ευπαθείς ομάδες σε όλο το δήμο αποφάσισε στην προχθεσινή συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου-Νέστορος.

Σύμφωνα με την απόφαση, η αναπροσαρμογή της τιμολογιακής πολιτικής περιλαμβάνει μειωμένα τιμολόγια για ευπαθείς ομάδες με μείωση παγίου και όλων των τελών ύδρευσης και αποχέτευσης, κατά 50% στα άτομα με ειδικές ανάγκες, στους πολύτεκνους (συμπεριλαμβάνονται οι τρίτεκνοι) και στους άπορους. Οι εκπτώσεις θα ισχύουν μόνο για το υδρόμετρο μόνιμης κατοικίας. 

Η ισχύ των μειωμένων τιμολογίων για τα άτομα των παραπάνω κατηγοριών πρέπει να αποδεικνύεται με απόφαση υγειονομικής επιτροπής με ποσοστό αναπηρίας για τα άτομα αναπηρίας με ποσοστό 67% και άνω, με βεβαίωση από την ομοσπονδία πολύτεκνων και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τους πολύτεκνους, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων τους, και με χαρτί απορίας από την Πρόνοια για τους άπορους.

Για συνεχή στήριξη των ευπαθών ομάδων από τη δημοτική αρχή μίλησε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Δ. Καφαντάρης, υπογραμμίζοντας ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους πολύτεκνους και τους οικονομικά ασθενείς, μέσα από διάφορες δράσεις που θα συνεχίσουν να υλοποιούνται στο δήμο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τα μειωμένα τιμολόγια, οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΔΕΥΑΠΝ, στα τηλέφωνα 27230 28311-12.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER