Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 10:07

Τριφυλία: Ο Κατσίβελας “παραίτησε” τον πρόεδρο του Συνδέσμου Υδρευσης 

Γράφτηκε από τον

 

 

Την παραίτηση του προέδρου του Συνδέσμου Υδρευσης «Τέλλος Αγρας», δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας στο Δήμο Τριφυλίας Αναστάσιου Αδρακτά, ανακοίνωσε στην προχθεσινή συνεδρίαση του συμβουλίου ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας.

Πάντως είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που ο ίδιος ο παραιτηθείς δεν ανακοινώνει την παραίτησή του -μάλιστα απουσίαζε από την προχθεσινή συνεδρίαση. Ο δήμαρχος σημείωσε ότι ο κ. Αδρακτάς ζήτησε να αντικατασταθεί για προσωπικούς λόγους, λόγω προβλημάτων και κόπωσης.

Πάντως η παραίτηση του κ. Αδρακτά έρχεται μετά από ένα «θερμό» καλοκαίρι εξαιτίας των πολλών προβλημάτων υδροδότησης που αντιμετώπισε η πόλη των Γαργαλιάνων και χωριά της περιοχής που υδροδοτούνται από τον Σύνδεσμο. 

Πέρα από τον κ. Αδρακτά αντικαταστάθηκε και ο Γιάννης Κατσούλας, επίσης σύμβουλος της πλειοψηφίας. Τις θέσεις τους καταλαμβάνουν ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Μπουγάς και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Γαργαλιάνων Ανδρέας Ματθιουδάκης, ενώ για το ποιος θα καταλάβει τη θέση του προέδρου θα ψηφιστεί από το Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Κ.Μπ.