Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 14:37

Προσφυγή Δήμου Ευρώτα στο ΣτΕ για το λατομείο στη θέση Ψηφί-Πετροκάλαμος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο ΣτΕ προσφεύγει η Δημοτική Αρχή Ευρώτα, ύστερα και από την προκλητική - αλαζονική στάση που εξακολουθεί να τηρεί, τόσο το ΥΠΕΚΑ όσο και η εταιρεία J & P ΑΒΑΞ Α.Ε., απέναντι στη διαμαρτυρία του Δ.Σ. Ευρώτα, αναφορικά με την απόφαση του αρμόδιου Υπουργού περί «Εγκρίσεως Περιβαλλοντικών όρων για την εκμετάλλευση λατομείου από την εταιρεία J&P ΑΒΑΞ Α.Ε., στη θέση ΨΗΦΙ- ΠΕΤΡΟΚΑΛΑΜΟΣ».
Πιο συγκεκριμένα, μετά από την αιφνιδιαστική υπογραφή της εν λόγω μελέτης από τον Υπουργό κο Παπακωνσταντίνου, η οποία βρίσκει διαμετρικά αντίθετο το Δήμο Ευρώτα, ο τελευταίος αντέδρασε ακαριαία, καλώντας σε συνάντηση, τόσο το αρμόδιο Υπουργείο όσο και την Εταιρεία, με σκοπό να γνωστοποιηθούν οι προθέσεις, διαθέσεις της εταιρείας, καθώς επίσης, το είδος της επένδυσης.
Τούτο ουδέποτε συντελέστηκε, γεγονός που καταδεικνύει πλήρη αδιαφορία και απάθεια. Οι επιστολές διαμαρτυρίας του Δήμου Ευρώτα και οι προσπάθειες για προσέγγιση απέβησαν άκαρπες. Ως εκ τούτου, ο Δήμος Ευρώτα προβαίνει στην έσχατη λύση, την προσφυγή στο ΣτΕ.Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ευρώτα

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER