Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 09:34

Διαγωνισμός για το ανοιχτό θέατρο της Καλαμάτας 

Γράφτηκε από την
Διαγωνισμός για το ανοιχτό θέατρο της Καλαμάτας 

 

 

Δημοπρατείται ηλεκτρονικά το έργο κατασκευής του Ανοιχτού Θεάτρου  Καλαμάτας, προϋπολογισμού 998.000 ευρώ.

Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής προσφορών ορίστηκε η 2α Ιανουαρίου 2018, στις 3 το μεσημέρι.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 8 Ιανουαρίου, στις 10 το πρωί.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος, όπου είναι αναρτημένες η περίληψη διακήρυξης, η διακήρυξη, το έντυπο οικονομικής προσφοράς, το ΤΕΥΔ σε word και pdf και οι μελέτες.

Το έργο, που θα φτιαχτεί στο φυτώριο του δήμου, δίπλα στο Νέδοντα, χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη” και η προθεσμία για την υλοποίησή του έχει οριστεί στον ένα χρόνο, σε 365 ημέρες.

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, “επιλέχθηκε και μελετήθηκε η κατασκευή ενός υπαίθριου θεάτρου με χωρητικότητα έως 2.000 ατόμων σε μεταλλικές κερκίδες με πλαστικά μόνιμα ή ανακλινόμενα καθίσματα. Επίσης, σε επαφή με το χώρο της σκηνής, κατασκευάζεται από λιθοδομή και καθίσματα από πλάκες μαρμάρου Πάρνωνα, πάνω σε βάση από σκυρόδεμα, μια μικρή κερκίδα δοκιμών 150 ατόμων. Περιμετρικές διαδρομές περιπάτου, διαπλατύνσεις ανάπαυσης με καθιστικά, ώστε να μπορέσει η περιοχή να αποτελέσει ένα λειτουργικό χώρο υπαίθριων πολιτιστικών εκδηλώσεων”.


NEWSLETTER