Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 21:20

Αγώνας για την ύδρευση του Δήμου Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Αγώνας για την ύδρευση του Δήμου Μεσσήνης

Σε αγώνα για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης υδροδότησης σε όλες τις περιοχές του Δήμου Μεσσήνης έχει αποδυθεί η δημοτική αρχή, προκειμένου να αποτρέψει την εμφάνιση των προβλημάτων που προέκυψαν στη διάρκεια του καλοκαιριού -αλλά και αργότερα- σε οικισμούς, στην περιοχή της Δ.Ε. Αίπειας, αλλά και στην έδρα του δήμου, με συνέπεια η ΔΕΥΑΜ να υποχρεωθεί να εκδώσει προειδοποιητική ανακοίνωση ως προς τη συνετή χρήση του νερού.

Σύμφωνα και με τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της ΔΕΥΑΜ Ντίνου Μπουρίκα στο Δημοτικό Συμβούλιο, η δημοτική επιχείρηση, σε καθημερινή βάση, βρίσκεται επί ποδός, ελέγχοντας και παρεμβαίνοντας σε αντλιοστάσια και δίκτυα, προκειμένου να διατηρήσει την κανονική υδροδότηση σε κάθε χωριό του δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό κινείται και η σχεδιαζόμενη προμήθεια από τον δήμο ικανών ποσοτήτων σωληνώσεων, προκειμένου να προχωρήσει στη συνέχεια η αντικατάσταση, όπου προκύπτει ανάγκη, τμημάτων του δικτύου ύδρευσης σε διάφορες περιοχές του δήμου.

Ο προϋπολογισμός δαπάνης της εν λόγω προμήθειας ανέρχεται σε 42.793,64 ευρώ και ο σχετικός διαγωνισμός θα διενεργηθεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, ενώ μία ημέρα νωρίτερα λήγει η προθεσμία υποβολής προσφορών από τους ενδιαφερόμενους.


NEWSLETTER